Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 13:31 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nordstjerna pisze:
Ulla pisze:No i się na mnie nie zlała :? .

To jest pomyłka, czy faktycznie się nie zlała? Bo ikonka sugeruje że jednak się zlała. Ulla?

To faktycznie pomyłka, Nordstjerna z tym ikonkiem :? .
Śliczne malutkie faktycznie SIĘ NIE ZLAŁO! :ok: :1luvu:.
Spała na mnie całą noc! :1luvu: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Sob gru 12, 2009 13:52 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ufff...
Śliczna jest. :1luvu:
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Sob gru 12, 2009 14:05 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla, gagunia wyszła na tych fotkach cudownie! :love: Księżniczka z niej pełną gębą :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob gru 12, 2009 14:43 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziękujemy za pochwały! :1luvu: .
Te zdjęcia są beznadziejne, bo kamerka przekłamuje kolory i trochę zniekształca, ale chciałam, żebyście zobaczyły jaka jest puchata i śliczna :1luvu: .

Przed momentem zakończyłam toaletę dziewczynek i myślałam, że to cudne mnie zeżre :twisted:. Dała taki popis jojczeń, wiła się, gryzła, jakby Bóg wie jaka krzywda jej się działa :lol:.
No ale sfinishowałyśmy i teraz znów weszła mi na biurko i chce się miziać :1luvu: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob gru 12, 2009 16:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

O matko, czyli Gagulec znowu się zlał... a naprawdę wierzyłam, że jej przeszło... :(
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Sob gru 12, 2009 19:38 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Info z ostatniej chwili - Gagunia właśnie zlała mi się na kanapę. :(. Prasowałam pościel w przedpokoju po jej poprzednim laniu i usłyszałam drapanie folii :twisted: . No i stało się :(.
Zbadałam przy okazji jej sioo:
pH = 6.0 - 6,5
ciężar właściwy = 1020

Nie wiem już, co o tym myśleć :(.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob gru 12, 2009 21:02 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Info z ostatniej chwili - Gagunia właśnie zlała mi się na kanapę. :(. Prasowałam pościel w przedpokoju po jej poprzednim laniu i usłyszałam drapanie folii :twisted: . No i stało się :(.
Zbadałam przy okazji jej sioo:
pH = 6.0 - 6,5
ciężar właściwy = 1020

Nie wiem już, co o tym myśleć :(.

Kurza mordka :?

nanetka

Post » Sob gru 12, 2009 21:21 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Hmmm... Ulla to już zauważyła, że im wyższe Ph, tym mała lepiej się zachowuje.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Nie gru 13, 2009 2:40 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Pańcia dziś dalej eksperymentowała z robieniem zdjęć kamerą internetową :lol: .
Wyszło co wyszło, ale czyż ta moja niedobra zołza nie jest cudna? :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I śliczny ogonek :1luvu:

Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie gru 13, 2009 12:28 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Śliczna jest :love: A na niektórych fotkach to ma takie "niewinne" oczka :wink: :twisted:

nanetka

Post » Nie gru 13, 2009 12:47 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:Śliczna jest :love: A na niektórych fotkach to ma takie "niewinne" oczka :wink: :twisted:

Ona zazwyczaj ma takie "niewinne" oczka i 'robi' za maskotkę :twisted:.
Szkoda tylko, że zdjęcia w pełni nie są w stanie oddać jej urody i uroku :? .
No ale zawsze coś widać :wink: .

Dziś nie wpuściłam malutkiej do sypialni na noc :(. Dość miałam ostatnio przeżyć, więc odpuściłam eksperymenty.
Gdy kładłam się spać, Gagunia spała słodko w pralce i chyba spędziła tam całą noc, bo gdy obudziłam się o 5, to nadal tam była.
W nocy nigdzie nie nalała i zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień :roll: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie gru 13, 2009 12:50 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

a może by tak Gagusie w tej pralce odwirować? :twisted: Przeszłaby jej ochota na psoty :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie gru 13, 2009 12:51 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Gdy kładłam się spać, Gagunia spała słodko w pralce i chyba spędziła tam całą noc, bo gdy obudziłam się o 5, to nadal tam była.

W pralce? :lol: Wchodzi do bębna? :D

nanetka

Post » Nie gru 13, 2009 12:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:
Ulla pisze:Gdy kładłam się spać, Gagunia spała słodko w pralce i chyba spędziła tam całą noc, bo gdy obudziłam się o 5, to nadal tam była.

W pralce? :lol: Wchodzi do bębna? :D

Tak! :lol: . Wchodzi do bębna, układa się rzeczach, które tak czekają na pranie i śpi! :lol: .
A gdy włożę rękę do bębna, żeby ją pogłaskać, albo tylko się pochylę (mam pralkę otwieraną z góry), to otwiera te cudne zielone oczka i robi takie śliczne i długie mrrrrrr :1luvu:.

Najwyraźniej lubi moje brudy :lol:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie gru 13, 2009 12:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:a może by tak Gagusie w tej pralce odwirować? :twisted: Przeszłaby jej ochota na psoty :ryk:

No Gosiu, trochę Cię poniosła fantazja :mrgreen: :twisted: :lol: .
Ja nigdy nie dam zrobić krzywdy temu cudnemu maleństwu! :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]