annette88 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:A ja nie wiem, jak wygląda kristin
Kristinbb całkiem podobna do Ciebie
Zgadza się,
mogłaby być moją córką...![]()
ooo
moją tez
Moderator: Estraven
annette88 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:A ja nie wiem, jak wygląda kristin
Zgadza się,
ooo
trawa11 pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:A ja nie wiem, jak wygląda kristin
Zgadza się,
ooo
moją tez
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:ja się już pogubiłam z tymi zdjęciami, gazetami i nic nie rozumiem
Oj Paulaaaa, nie umiesz czytać?????![]()
![]()
![]()
kristinbb pisze:Na fotosiku pisze,że konserwacja systemu...![]()
I nie mogę zdjęć pobrać....buuuu....![]()
trawa11 pisze:W ciągu ostatniej godziny zjadłam 6 pierogo wz kapustka i grzybkami ,miseczkę lecza,serek owocowy,i poł litrowego słoika korniszonow...No i się zastanawiam czy to objaw zdrowienia jest![]()
![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Na fotosiku pisze,że konserwacja systemu...![]()
ja nie używam fotoskika
kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:A ja nie wiem, jak wygląda kristin
Zgadza się,
ooo
moją tez
To co dzielimy ja po połowie???![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:W ciągu ostatniej godziny zjadłam 6 pierogo wz kapustka i grzybkami ,miseczkę lecza,serek owocowy,i poł litrowego słoika korniszonow...No i się zastanawiam czy to objaw zdrowienia jest![]()
![]()
Oooo to jesteś duuuużo zdrowa....![]()
![]()
Gratulacje Trawko...
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:A ja nie wiem, jak wygląda kristin
Zgadza się,
ooo
moją tez
To co dzielimy ja po połowie???![]()
może być![]()
w jednym tygodniu będzie sprzątac u Ciebie,a w drugim u mnie![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Na fotosiku pisze,że konserwacja systemu...![]()
ja nie używam fotoskika
To gdzie mam zdjęcia umieszczać...![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:W ciągu ostatniej godziny zjadłam 6 pierogo wz kapustka i grzybkami ,miseczkę lecza,serek owocowy,i poł litrowego słoika korniszonow...No i się zastanawiam czy to objaw zdrowienia jest![]()
![]()
![]()
Gratulacje Trawko...
czego mi gratulujesz![]()
Tego ,ze zaraz pęknę![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:W ciągu ostatniej godziny zjadłam 6 pierogo wz kapustka i grzybkami ,miseczkę lecza,serek owocowy,i poł litrowego słoika korniszonow...No i się zastanawiam czy to objaw zdrowienia jest![]()
![]()
![]()
Gratulacje Trawko...
czego mi gratulujesz![]()
Tego ,ze zaraz pęknę![]()
![]()
Zdrowia Ci gratuluje...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości