Chat pisze:A Alus bedzie miala blyszczaca sierscA Joasia? To spojrzenie spod powiek Sznyca?
No i mam błyszczącą wszyscy w pracy orzekli że cuną

Joasia ma 4 footra do wyboru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:A Alus bedzie miala blyszczaca sierscA Joasia? To spojrzenie spod powiek Sznyca?
MarciaMuuu pisze:To ja będę całe życie chorować?
Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:To ja będę całe życie chorować?
Marcia, prawdopodobieństwo tego jest takie samo, jak tego, że ja będę Miss World - wynosi zero
Chat pisze:Dorota, Mru jest piekny! tylko chcialam odwrocic Twoja uwage od pewnych nic nie znaczacych detaliOsobiscie chcaialabym byc podobna do Dexa - plowy wlos, dziekie spojrzenie i ta elastycznosc w ruchach. Niestety, coraz bardziej przypominam Chanelle
i jej oble ksztalty. Zdaje sie, ze razem zaczniemy sie odchudzac :lol:
Chat pisze: Osobiscie chcaialabym byc podobna do Dexa - plowy wlos, dziekie spojrzenie i ta elastycznosc w ruchach. Niestety, coraz bardziej przypominam Chanellei jej oble ksztalty. Zdaje sie, ze razem zaczniemy sie odchudzac
Chat pisze:W sumie na plowo latwiej sie zrobic niz na marmuraAlbo szylkreta - zdaje sie, ze Joasia zna fryzjerke specjalistke od szylkrecich pasemek
Chat pisze:Hehehe, juz widze mine Kropy na fotelu fryzjerskim
alus1 pisze:Chat pisze:Hehehe, juz widze mine Kropy na fotelu fryzjerskim![]()
![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Hehehe, juz widze mine Kropy na fotelu fryzjerskim![]()
![]()
Raczej minę fryzjerki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja chciałabym mieć inteligencję Milki, asertywność Kropy, wdzięk Frodziaszka i życiową siłę spokoju Sznyca. Ale się rozmarzyłam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 420 gości