bubor pisze:moś pisze:zajonc pwiedz Joli ze ma nie eksperymentwac tylko znależć jakies forum jezykowe, jeśli takie som
Jeżykowe chyba![]()
![]()
, takie o kolczastych
no przeca mowie tylko czegos nie nacisnelam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:moś pisze:zajonc pwiedz Joli ze ma nie eksperymentwac tylko znależć jakies forum jezykowe, jeśli takie som
Jeżykowe chyba![]()
![]()
, takie o kolczastych
trawa11 pisze:bubor pisze:moś pisze:zajonc pwiedz Joli ze ma nie eksperymentwac tylko znależć jakies forum jezykowe, jeśli takie som
Jeżykowe chyba![]()
![]()
, takie o kolczastych
Mośka wina za duzo wypiła![]()
![]()
Zajonc pisze:(Jola go leczy eksperymentalnie...)
Anka pisze:Zajonczku, dawno cię nie odwiedzałam.A tu czytam o kandydaturze na prezydenta![]()
Ja bym z tą szyjką to na Miss World bym cię typowała
Zajonc pisze:
Specjalnie się nie odzywałem, bo chciałem zobaczyć, kto o mnie zapyta![]()
Dorta pisze:Zajonczku, czy masz cieplutko w domku?
Dorta pisze:bo koty zdrojowe to marzną pewnie bardzo, i na pewno ich żałujesz, że nie były takie sprytne jak Ty , Zajonczku i nie zamieszkały u Joli?
i za znakomitą karmę, której zazdroszczę kotom (ale udało mi się trochę ukraść Trybuli )
Dorta pisze:Rozumiem Zajonczku że mówisz o suchym, bo w puszce były saszetki, specjalnie dla Ciebie zreszta, jakby Jola nie spisała się jako mięsny zaopatrzeniowiec i nie miała mięska , ani nawet zupki, ani jajeczniczki dla Ciebie![]()
Dorta pisze:A zdjęcia![]()
![]()
![]()
dziękuję Tobie Zajonczku że zgodziłeś się na umieszczenie w swoim watku zdjęć Kokieta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Lifter i 23 gości