Iryska, moja ulubienica

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Krolowo ,czy wice kotletów Ci zostawiła![]()
![]()
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Ściągnęłam Inesce kubraczek.
Własciwie sama sobie ściągnęła, bo aplikowałam odrobaczacz i musiałam trochę odwiązać.No postanowiłam ją zostawić bez kubraka ale zaczęła się lizać więc, myk i wróciła w kubrak.
![]()
Poczeka do piątku.
Po szwie się lizała?
Nie, ale zmierzała w jego stronę.![]()
Już raz w nocy ściągnęła sobie kubrak i zapewne się wylizała, rano znalazłam ją bez ubrania, rozłożoną na stole.
I zapewne bardzo szczęśliwą!![]()
kalair pisze:Czekoladka pisze:Muszę pochwalić, że ma fajny odrobaczacz.![]()
Taki w małej tubce, aplikuje pod futerko, na skórę.Bez problemów poddała się temu zabiegowi.
A wcześniej dostała tabletkę, rozpacianą z wodą, na łyżeczce. Liznęła raz a reszta odrobaczacza z łyżeczki chlusnęła na mnie.
Się odrobaczyłam.
No i przynajmniej robaczki Cię nie będą nękać!![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Krolowo ,czy wice kotletów Ci zostawiła![]()
![]()
No..Resztki dla Królowej! Hańba jakowaś!
dalam Mośce 9 calutkich kotletow![]()
nic nie zostawiła![]()
![]()
No zostawiła! Ale to są RESZTKI!![]()
Ponadgryzane nawet..
Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:Krolowo ,czy wice kotletów Ci zostawiła![]()
![]()
Na początku jak to przeczytałam to myślałam, że chodzi o jakiś Wice Kotlet
Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:Krolowo ,czy wice kotletów Ci zostawiła![]()
![]()
Na początku jak to przeczytałam to myślałam, że chodzi o jakiś Wice Kotlet
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Ściągnęłam Inesce kubraczek.
Własciwie sama sobie ściągnęła, bo aplikowałam odrobaczacz i musiałam trochę odwiązać.No postanowiłam ją zostawić bez kubraka ale zaczęła się lizać więc, myk i wróciła w kubrak.
![]()
Poczeka do piątku.
Po szwie się lizała?
Nie, ale zmierzała w jego stronę.![]()
Już raz w nocy ściągnęła sobie kubrak i zapewne się wylizała, rano znalazłam ją bez ubrania, rozłożoną na stole.
I zapewne bardzo szczęśliwą!![]()
Wprost promieniującą!
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Muszę pochwalić, że ma fajny odrobaczacz.![]()
Taki w małej tubce, aplikuje pod futerko, na skórę.Bez problemów poddała się temu zabiegowi.
A wcześniej dostała tabletkę, rozpacianą z wodą, na łyżeczce. Liznęła raz a reszta odrobaczacza z łyżeczki chlusnęła na mnie.
Się odrobaczyłam.
No i przynajmniej robaczki Cię nie będą nękać!![]()
To tak profilaktycznie. Żebym nie stanowiła zagrożenia dla kotka.Jeszcze się ode mnie zarobaczy.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Krolowo ,czy wice kotletów Ci zostawiła![]()
![]()
No..Resztki dla Królowej! Hańba jakowaś!
dalam Mośce 9 calutkich kotletow![]()
nic nie zostawiła![]()
![]()
No zostawiła! Ale to są RESZTKI!![]()
Ponadgryzane nawet..
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 87 gości