klaudiafj pisze: Moje koty miały by po tym wodotrysk poziomy z odbytnic![]()
Śmiechłam z tego tak mocno że aż Perlaż mi z kolan zwiała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze: Moje koty miały by po tym wodotrysk poziomy z odbytnic![]()
klaudiafj pisze:kwiryna pisze:Kuri uwielbia chrupki. Zjada od razu tyle ile jej nalozyc. Dzis tak zjadla i paw byl![]()
Trzeba bardzo pilnowac z tymi chrupami...
Właśnie właśnie. Wg mnie chrupy to samo zło. Najbardziej przetworzone pożywienie. A Kubi też właśnie taki jest, że jak lubi chrupki to będzie jadł jadł aż pęknie. Potem chodzi i chepie (beka po polskiemu)
Po 3 latach wróciłam na fb. Jeżeli macie chęć to możecie zaobserwowaćhttps://www.facebook.com/faferekjaworska/ mam nadzieję, że będę aktywna i nie ucieknę więcej
Okazało sie, że moje uczulenie na czole to chyba był komar
Myszolandia pisze::1luvu:![]()
klaudiafj pisze:Nie ma czegos takiego, że nie ma czasu. To glupia wymowka. Jak sie chce to czas sie znajdzie. Moglam posłuchać intuicji ;( j3dnak ja zaprzyjaznilam sie z Ciocia na koniec jej zycia. Jezdzilam do niej na rowerze przez trzy miasta. Bylam z nia w kontakcie stalym. Dobrze mnie wspominala.
Jednak zaluje że tym razem nie oddzwonilam. Że tak to wyszlo. Mialam przeczucie ale je zbagatelizowalam, bo zazwyczaj bywalo.na wyrost. A to była ostatnia rozmowa. Moze mi chciala powiedziec że idzie na tą operacje? Ale czemu nie zadzwonila drugi raz. Jakby to bylo cos ważnego to by zadzwonila drugi raz pewnie a tak zwykla rozmowa to mogła poczekac.
Taka prawda chyba jest, że ciocia juz jest po drugiej stronie ;( jej funkcje podtrzymuje maszyna. Nie wiem czy są szanse na wybudzenie skoro sama nie oddycha. Moja babcia a jej siostra tak samo miała. Nie wiem czy sama odeszla czy odołączyli aparature.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 52 gości