Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Moje kociska robią się coraz bardziej leniwe, nie chce im się nawet podejść do jedzenia. Tofik zarządził obiad, przyszykowałam miski z jedzeniem ale przyszła tylko Daisy. Rudzi i Elence nie chciało się nawet ruszyć z okna gdzie spały , musiałam iść do nich z miskami i podstawić pod noski. Na szczęście łaskawie zjadły![]()
mir.ka pisze: Rudzi i Elence nie chciało się nawet ruszyć z okna gdzie spały , musiałam iść do nich z miskami i podstawić pod noski. Na szczęście łaskawie zjadły![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Moje kociska robią się coraz bardziej leniwe, nie chce im się nawet podejść do jedzenia. Tofik zarządził obiad, przyszykowałam miski z jedzeniem ale przyszła tylko Daisy. Rudzi i Elence nie chciało się nawet ruszyć z okna gdzie spały , musiałam iść do nich z miskami i podstawić pod noski. Na szczęście łaskawie zjadły![]()
U mnie to już standard. Dziewczyny zajmują upatrzone wcześniej pozycje i tam należy kotku podać posiłek by łaskawie zjadła. Ostatnio Zuzia czeka na śniadanko w moim łóżku a Pola na drapaku i muszę jej trzymać miseczkę pod pyszczkiem gdy je.
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze: Rudzi i Elence nie chciało się nawet ruszyć z okna gdzie spały , musiałam iść do nich z miskami i podstawić pod noski. Na szczęście łaskawie zjadły![]()
Dla kotecków wszystko
Ziemosław pisze:Jaka ona słodka i śliczna
Gosiagosia pisze:Jak tym kotom u Was dobrze, nawet śniadanie do łóżka.![]()
Może mnie ktoś adoptuje, będę miła, grzeczna![]()
MonikaMroz pisze:Ale Daisy cudna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 54 gości