Przed Wami sporo nauki, jeśli całe życie w bloku, ale chyba da się przyzwyczaić do zmian i pokochać

Moderator: Estraven

Aia pisze:Oj, bieliki to i do Warszawy zaglądająu mnie są na porządku dziennym, nad blokiem latają. Ale wyobraźni pod tym względem mi brakło, krew mi zmrozilo, jak sobie uświadomiłam, że puszczałam małego psa luzem nad rzeką
![]()
Przed Wami sporo nauki, jeśli całe życie w bloku, ale chyba da się przyzwyczaić do zmian i pokochaćwiem jedno. Kazdy kto się wyprowadza z wielkiego miasta nie chce ponownie do niego wracać
Aia pisze:To bardzo komfortowa sytuacja![]()
Mnie to się od razu kojarzy z Opowieścią - marzenia vs rzeczywistość![]()
![]()
https://potworek.com/dowcipy/pokaz/zimowa-opowiesc
ale jakie to prawdziwe...aż strach się bać
Ale wszystko zależy od charakteru i gotowości do poświęceń Aia pisze:Uwielbiam tą historyjkęśmieszy niezmiernie od lat
![]()
Jak będzie u Was to się przekonacie. Wg mnie jest o wiele trudniej niż w mieście, ale i przyjemniejAle wszystko zależy od charakteru i gotowości do poświęceń
Gosiagosia pisze:Aia pisze:To bardzo komfortowa sytuacja![]()
Mnie to się od razu kojarzy z Opowieścią - marzenia vs rzeczywistość![]()
![]()
https://potworek.com/dowcipy/pokaz/zimowa-opowiesc
Asiu ubawiłam się do łez![]()
ale jakie to prawdziwe...aż strach się bać
![]()

Gosiagosia pisze:Aia pisze:Uwielbiam tą historyjkęśmieszy niezmiernie od lat
![]()
Jak będzie u Was to się przekonacie. Wg mnie jest o wiele trudniej niż w mieście, ale i przyjemniejAle wszystko zależy od charakteru i gotowości do poświęceń
Wiem o tym, ja na działce mieszkam tylko latem ale to tylko 23 km od Warszawy i autobus mam pod działką.

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Aia pisze:Uwielbiam tą historyjkęśmieszy niezmiernie od lat
![]()
Wiem o tym, ja na działce mieszkam tylko latem ale to tylko 23 km od Warszawy i autobus mam pod działką.
a tam gdzie będziecie mieszkać jest dobra komunikacja? czy jeździsz samochodem?
a kto będzie zimą w piecu palił i kominy czyścił?
czy będziecie mieć ogrzewanie mniej obsługowe
Gosiagosia pisze:Na dzień KOTA zrobiłam sobie wolne od domowych obowiązków i wybrałam się z przyjaciółkami do Multikina w Złotych Tarasach na "Podatek od miłości" fajna komedia romantyczna, niby nic ambitnego ale się troszeczkę odstresowałam. Potem się wybrałyśmy do chińczyka na małe co nieco... podjadłyśmy i wcale nie z umiarem
super aga66 pisze:A gdzie się budujecie? Ja też mieszkam pod Warszawą - okolice Czosnowa. A jesteś z Bielan? Mieszkałam na Chomiczówce nim wynieśliśmy się na wieś Zadaje pytania jak prokurator. Jeśli jestem zbyt natrętna to przepraszam.
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:Na dzień KOTA zrobiłam sobie wolne od domowych obowiązków i wybrałam się z przyjaciółkami do Multikina w Złotych Tarasach na "Podatek od miłości" fajna komedia romantyczna, niby nic ambitnego ale się troszeczkę odstresowałam. Potem się wybrałyśmy do chińczyka na małe co nieco... podjadłyśmy i wcale nie z umiarem![]()
super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości