Pozytywnie zakręceni . Kciuki bardzo potrzebne !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 01, 2017 14:20 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
barbarados pisze:Mam nadzieje ze poprawilam wam cjumot na majowke :mrgreen:
Dokladnie :ryk: :ryk:

Humor mi poprawilas aż jestem cuekawa co to za perfumy :mrgreen:

masz zamiar je kupić?

to niech Basia jeszcze zdradzi gdzie są dostępne :mrgreen:

albo odda swoje :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 01, 2017 14:28 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Za przeproszeniem , gdzies , w intrrnecie sa dostepne .
I nie moje tylko chlopa . A on skapy i nie odda .
Oj , ludzie . Po pierwszym wkurzeniu nie moge przestac sie z niego smiac .
A mowi sie ze niektore koty maja dea neuronki w lepjach . Widocznie to moje nieszczescie tez .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 02, 2017 19:56 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Tak prawdę mówiąc, to Twój Tż osiągnął swój cel. Poniekąd. Jeśli chciał powalić Cię na kolana.
Jak trzeba wyprać wszystkie piernatki, to można paść nie tylko na kolana, ale nawet na twarz. :wink:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Wto maja 02, 2017 20:05 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Jak tam czarna??? Przygotowana do drogi???
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto maja 02, 2017 22:55 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Gotowa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Uczesana , wymiziana , dziś bawiła się myszką i ocierała o nogi . Wszystko jednak w granicach rozsądku :wink:
Transporterek naszykowany . Kocyka jej nie piorę , niech zapach zostanie.

Krecia za to pół nocy uparła się powyrywać mi włosy . nie dośc , że się nie wyspałam , to jeszcze wstałam ze strakami , sianem i dredami . I na dodatek podrapała mi głowę . Jak nałozyłam farbę ( w kiblu , żeby kotu nie smrodzic w łazience ) to dopiero zaszczypało 8O

Lilianaj , masz rację . Powalił mnie na kolana , twarz i w ogóle . Choc w sumie efekt osiagnął . Kocice , zawsze płeć żeńska , się zainteresowały . Nie tak jakby sobie życzył ale zawsze jakieś baby :twisted: Pranie mam utrudnione , bo małe czarne siedzi w łazience i na czas pranie jest eksmitowana do pokoju albo kuchni . Drzwi od łazienki sa wtedy zamkniete . A ona musi mieć otwarte , żeby móc ucieć przed kotami . I tak na raty piore .
Było nie było , jak sobie przypomne , jak chłop wstał totalnie obsikany , łącznie z koszulką na klacie ... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

barbarados

Post » Śro maja 03, 2017 6:49 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

barbarados pisze:Gotowa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Uczesana , wymiziana , dziś bawiła się myszką i ocierała o nogi . Wszystko jednak w granicach rozsądku :wink:
Transporterek naszykowany . Kocyka jej nie piorę , niech zapach zostanie.

Krecia za to pół nocy uparła się powyrywać mi włosy . nie dośc , że się nie wyspałam , to jeszcze wstałam ze strakami , sianem i dredami . I na dodatek podrapała mi głowę . Jak nałozyłam farbę ( w kiblu , żeby kotu nie smrodzic w łazience ) to dopiero zaszczypało 8O

Lilianaj , masz rację . Powalił mnie na kolana , twarz i w ogóle . Choc w sumie efekt osiagnął . Kocice , zawsze płeć żeńska , się zainteresowały . Nie tak jakby sobie życzył ale zawsze jakieś baby :twisted: Pranie mam utrudnione , bo małe czarne siedzi w łazience i na czas pranie jest eksmitowana do pokoju albo kuchni . Drzwi od łazienki sa wtedy zamkniete . A ona musi mieć otwarte , żeby móc ucieć przed kotami . I tak na raty piore .
Było nie było , jak sobie przypomne , jak chłop wstał totalnie obsikany , łącznie z koszulką na klacie ... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no to chyba go nauczyły, zeby w przyszłosci czegos takiego nie kupować :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 03, 2017 19:22 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Basia daj jakaś fotę czarnej. Czekam na te białe majtki 8)

MonikaMroz

Post » Pt maja 05, 2017 13:33 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

MonikaMroz pisze:Jak tam czarna??? Przygotowana do drogi???

kiedy ten wielki dzień?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 05, 2017 20:07 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Jak tam czarna??? Przygotowana do drogi???

kiedy ten wielki dzień?

Niedługo !
Tez kibicuje bardzo :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 06, 2017 11:16 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

:) :) :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 06, 2017 12:50 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

To juz jutro . Prosze trzymac mocno kciuki . Martwie sie bardzo. . Jakala zniesie podroz , jak sie zaaklimatyzuje . O matki , normalnie siwiwje pod ta farba . :strach: :strach:
Prosze trzymac kciuki od jutra rana .

barbarados

Post » Sob maja 06, 2017 14:27 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

Ja tez sie boje bardzo, bardzo ale z drugiej strony nie mogę sie juz doczekać :ok: :kotek:

MonikaMroz

Post » Sob maja 06, 2017 14:33 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

będzie dobrze :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob maja 06, 2017 20:28 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob maja 06, 2017 20:46 Re: Pozytywnie zakręceni . Ratunku !

A może być o dzisiaj?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

[poprzednia][następna]