Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze: odnośnie Tereski to chciałam dodać, że nad jez. Czerneńskim widziałam bardzo do niej podobną samiczkę kaczki krzyżówki
Kotimont pisze:Kiedy m. obudził się rano, Furek mrauknął i strzelił baranka w głowę Dużego
Kotimont pisze:Dziś chyba pogadam z Perseidami w sprawie stosunków Furko-kocich
KatS pisze:Kotimont pisze: odnośnie Tereski to chciałam dodać, że nad jez. Czerneńskim widziałam bardzo do niej podobną samiczkę kaczki krzyżówki
PadłamTereska jako kaczka - to mnie przerasta
![]()
![]()
![]()
KatS pisze:Kotimont pisze:Kiedy m. obudził się rano, Furek mrauknął i strzelił baranka w głowę Dużego
Duży nie zemdlał z szoku i radosci?![]()
Ale super![]()
![]()
![]()
KatS pisze:Kotimont pisze:Dziś chyba pogadam z Perseidami w sprawie stosunków Furko-kocich
I jak tam Perseidy?
Moli25 pisze:Mikimoże brakuje jej jakiś witamin?
![]()
Furka No rozczula mnie coraz bardziej![]()
Baltimoore pisze:Suuuper z tą Furką![]()
Gratulacje dla Tz-ta
Moli25 pisze:Mikimoże brakuje jej jakiś witamin?
![]()
Furka No rozczula mnie coraz bardziej![]()
klaudiafj pisze:Ale super postepy z FurkaCzasem tak jest, ze kot wybiera Duzego
Moze Furka zostanie kotem m.?
klaudiafj pisze:Dojrzec Tereske w kaczce![]()
![]()
![]()
KatS pisze:Miki taka żarłoczna, ja bym uważała z tymi szprychami bo nawet nie zauważycie a koło zniknie, tylko kot się zrobi jakos podejrzanie okrągły
KatS pisze:Kaczka - Tereska, naprawdę wymiękłam![]()
Gosiagosia pisze:Jesteśmy, nadrabiam paro dniową przerwę i co widzę Furka udomowiona i zakochana w TM. Brawo dla męża![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Śliczne i kochane koteczki a Furka ma już taką poczciwą minkę grzecznego koteczka![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Hej
W slaskim zoo widzialam malpke, ktora tez lizala sciane. Biedna byla
A kiedy wracasz i gdzie jesteś, bo chyba cos mi umknelo przy dzieciach
Moli25 pisze:Tereska Ty jesteś taka piękna ze napatrzeć sie nie mogę jak stoisz jak posążek przy laptopie. Może byś coś napisała do Nas? Co tam u Was? Jak sie dogadujesz z Miki, Iga, Diablem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, jozefina1970 i 31 gości