Ja lubie remonty. Tym razem nic nie robie,bo niby 15 czerwca mial sie zaczac rmeont kapitalny kamienicy, poki co nic sie nie zaczelo-ale nie oplaca sie nic robic,bo ubrudzi sie wszystko podczas remontu zewn

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:A co remontujecie? Krecie pewnie imprezuja weekendowo![]()
Ja lubie remonty. Tym razem nic nie robie,bo niby 15 czerwca mial sie zaczac rmeont kapitalny kamienicy, poki co nic sie nie zaczelo-ale nie oplaca sie nic robic,bo ubrudzi sie wszystko podczas remontu zewn
anulka111 pisze:Czesc.
Tablet przyszel....nieporeczny badziew jak na pierwszy kontakt.....chyba sie nie polubimy.
Sihaja pisze:anulka, kwestia przyzwyczajenia, zobaczysz
Doberek kretkowo
A co Monika się nie odzywa?
Moli25 pisze:Mi też się zamarzył tabletno kupił mi mąż, ale później wstawie u siebie Filmik komu służy tablet ( bo na pewno nie mi
)
cześć Bożenka![]()
anulka111 pisze:Zastanawiam sie ,czy ze mna cos nie tak jest- no badziew mi sie nie podoba
ZDJęcie robi się niewygodnie, pograc na nim nie pogram, pisze sie niewygodnieciut lepiej niz na smartfonie,ale nie na tyle bym byla zadowolona- potrzebuje do dwoch prac do idziennika,by mi bylo wygodniej niz teraz na starym zdychajacym smartfonie,ale czy to jest warte 60m-cznie przez dwa lata?
ZA pol roku moge wymienic smartfona,bo umowa mi sie konczy![]()
DZIs zrobilam druga przymiarke - owszem miau mi sie czyta wygodniej i moge go obslugiwac w pokoju z tv- cyzli wygodnie by mi sie oceny wstawialo,gdyby nie to,ze oceny niezbyt wygodnie sie wstawia, nie wszystkie funkcje idziennika chodza mobilnieJESTem rozczarowana, brat ma ubaw
CZY ktos zwracal tablet kupilam przez net
Sihaja pisze:Nie zwracałam - nigdy nie miałam tabletuAle przez net jak kupiłaś, to ze zwrotem nie powinno być problemu. Ino na przesyłkach stracisz, bo odesłać musisz na swój koszt. Tak jest w większości sklepów...
klaudiafj pisze:No chyba, że masz wady sprzętowe to odeślesz na koszt sklepu.
Cześć Bożenko i kociaczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1127 gości