Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Choć cały cza mam nadzieję , że to tylko infekcja lub wirus
barbarados pisze:Zobaczymy za parę dni . Teraz był tak zastresowany , że dali spokój . Nie wiadomo , co to jest ale USG będzie powtórzone .
Dziwne , wyniki mu sie poprawiły , leukocyty spadły , krwinki wzrosły a kot bardziej chory . I ta temperatura .
barbarados pisze:Zobaczymy za parę dni . Teraz był tak zastresowany , że dali spokój . Nie wiadomo , co to jest ale USG będzie powtórzone .
Dziwne , wyniki mu sie poprawiły , leukocyty spadły , krwinki wzrosły a kot bardziej chory . I ta temperatura .
mag828 pisze:barbarados pisze:Zobaczymy za parę dni . Teraz był tak zastresowany , że dali spokój . Nie wiadomo , co to jest ale USG będzie powtórzone .
dziwne, faktycznie... w sumie dobrze, że lepsze wyniki, tylko czemu temperatura?
barbarados pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Zobaczymy za parę dni . Teraz był tak zastresowany , że dali spokój . Nie wiadomo , co to jest ale USG będzie powtórzone .
dziwne, faktycznie... w sumie dobrze, że lepsze wyniki, tylko czemu temperatura?
Coś sie dzieje , tylko co ?
Ewa L. pisze:Niuńki bardzo się za sobą stęskniły i Pola postanowiła poprzytulać się z Zuzią.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Niuńki bardzo się za sobą stęskniły i Pola postanowiła poprzytulać się z Zuzią.
ojej... ja chcę żeby moje tez już sie przytulały...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Niuńki bardzo się za sobą stęskniły i Pola postanowiła poprzytulać się z Zuzią.
ojej... ja chcę żeby moje tez już sie przytulały...
Wszystko przed tobą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości