Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mag828 pisze:dzieńdoberek
jak tam dzi?ś trening od rana był?
Ewa L. pisze:mag828 pisze:dzieńdoberek
jak tam dzi?ś trening od rana był?
Nie dziś grzecznie spały bo okno i balkon były zamknięte. W nocy bardzo zimno było i pozamykałam.
Ewa L. pisze:Wow ale meczyk .
Ale mistrzunie po piórach dostały od holendrów.
Hiszpania - Holandia 1:5
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wow ale meczyk .
wszyscy przed rozgrywkami prognozowali , że Hiszpania mistrzowie bo jakie nazwiska tam grają, a tu po pierwszym meczu są ostatni w swojej grupie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wow ale meczyk .
wszyscy przed rozgrywkami prognozowali , że Hiszpania mistrzowie bo jakie nazwiska tam grają, a tu po pierwszym meczu są ostatni w swojej grupie
I do tego przegrali z wielkim kretesem aż 1:5.
Gdyby przegrali 0:1 jeszcze można by uznać że :
- grali ostrożnie,
- nie zdążyli wyrównać,
- mieli nie fart.
W sumie w Holandii też grało wielu wyjadaczy których pamiętam jak chociażby Rooben.
Od wieków gdy Polska nie ma szans na wyjście z grupy kibicuję od początku do końca Portugalii i tak jest teraz.
Ewa L. pisze:Nie jestem znawczynią po prostu lubię takie imprezy.
MŚ i ME zawsze jak tylko mogę oglądam ale ligowe rozgrywki całkiem mnie nie interesują tak jak i nie oglądam Ligii Mistrzów.
Pamiętam któregoś roku to potrafiłam o 19 kłaść się spać żeby wstać o 2 w nocy bo się wtedy mecze zaczynały i na 6 rano iść do pracy.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie jestem znawczynią po prostu lubię takie imprezy.
MŚ i ME zawsze jak tylko mogę oglądam ale ligowe rozgrywki całkiem mnie nie interesują tak jak i nie oglądam Ligii Mistrzów.
Pamiętam któregoś roku to potrafiłam o 19 kłaść się spać żeby wstać o 2 w nocy bo się wtedy mecze zaczynały i na 6 rano iść do pracy.
Ligę Mistrzów czasami ogladam
coś mi miau wolno chodzi
czy to tylko u mnie z powodu burzy?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie jestem znawczynią po prostu lubię takie imprezy.
Ligę Mistrzów czasami ogladam
coś mi miau wolno chodzi
czy to tylko u mnie z powodu burzy?
Mnie też się dzisiaj troszkę zacina i długo czekam na otworzenie strony. Wczoraj mnie kilka razy wywaliło z miau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości