Pogoda dziś kropna. Wieje, pada deszcz na zmianę ze śniegiem brrrr... Dobrze że już w domu jestem i imbir pije ... i pomidorówkę gotuję na jutro.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Moniczko koty nie powinny pic mleka bo nie trawią laktozy dlatego najlepiej kupuj mu kocie albo takie krowie ale z napisem bez laktozy
MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Moniczko koty nie powinny pic mleka bo nie trawią laktozy dlatego najlepiej kupuj mu kocie albo takie krowie ale z napisem bez laktozy
ja wiem. ale innego nie miałam dzisiaj a chciałam żeby się ogrzał troszke biedulek ...
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Moniczko koty nie powinny pic mleka bo nie trawią laktozy dlatego najlepiej kupuj mu kocie albo takie krowie ale z napisem bez laktozy
ja wiem. ale innego nie miałam dzisiaj a chciałam żeby się ogrzał troszke biedulek ...
wodę też mogłaś podgrzać.. Ale może akurat laktoza mu nie szkodzi.
kalair pisze:A co jak wyjedziesz?
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Moniczko koty nie powinny pic mleka bo nie trawią laktozy dlatego najlepiej kupuj mu kocie albo takie krowie ale z napisem bez laktozy
wodę też mogłaś podgrzać.. Ale może akurat laktoza mu nie szkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1457 gości