Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:i wynajmiemy Pałac Kultury i Nauki na Biuro Śledcze .NCIS i CSI to przy nas pikuś.Pan Pikuś![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko.
Nasza Duża też stawia skrzynki na bałkonu. Ale nie na kfiotki, ino na sałata i poziąku i na ziółka. I nie pozwala nam kopaczyćDuże są gupie.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Tak, Ciociu, bardzo proszęOto mój adres: Trzecie Piętro, naprzeciw Orzecha, niedaleko Odry
MaryLux pisze:mir.ka pisze:wysłać ci Inusiu trochę dobrej trawki?
Tak, Ciociu, bardzo proszęOto mój adres: Trzecie Piętro, naprzeciw Orzecha, niedaleko Odry
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:i wynajmiemy Pałac Kultury i Nauki na Biuro Śledcze .NCIS i CSI to przy nas pikuś.Pan Pikuś![]()
![]()
My go nie wynajmiemy, tylko wykupimy. Nie wyburzymy go tylko dlatego, że to nienajgorszy punkt orientacyjny
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:i wynajmiemy Pałac Kultury i Nauki na Biuro Śledcze .NCIS i CSI to przy nas pikuś.Pan Pikuś![]()
![]()
My go nie wynajmiemy, tylko wykupimy. Nie wyburzymy go tylko dlatego, że to nienajgorszy punkt orientacyjny
MB&Ofelia pisze:Nasza Duża powsadzała już różności, ino poukładała wysoko okropecznie, nie możemy paczać, jak rośnie![]()
![]()
Książniczka Ofelja niezadowolniona
Caragh pisze:MaryLux pisze:Tak, Ciociu, bardzo proszęOto mój adres: Trzecie Piętro, naprzeciw Orzecha, niedaleko Odry
Obawiam się, że listonosz nie trafi
Alyaa pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:i wynajmiemy Pałac Kultury i Nauki na Biuro Śledcze .NCIS i CSI to przy nas pikuś.Pan Pikuś![]()
![]()
Nie będziemy wykupywać. Przejmiemy po prostu.
Ostatecznie referendum się zrobi.
Taki ukłon w stronę publiki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 161 gości