Moderator: Estraven
♥ 
♥ 
♥ 
Milena_MK pisze:Masakra, ale co Ci szkodzi napisać maila... Napisz, że koty miały sensacje żołądkowe po tym, poza tym karma wybucha przy otwieraniu, co raczej nie jest normalne. I zobaczysz, co odpiszą.
A na ekozwierzaka tez się troszkę gniewam. Zamówienie zrobiłam 15.12.2013, wszystkie produkty które zamiawiałam figurowały, jako dostępne. I po 3 dniach dostaję maila, że zamówienie zostanie zrealizowane po 15 stycznia 2014 bo brakuje im na magazynie jakiegoś produktu. Niefajnie powiem szczerze, niefajnie. Zwłaszcza, że to moje pierwsze tam zamówienie i wydałam na raz ponad 200 zł. Mogli chociać dać jakąś informację, że będą opóźnienia w dostawach. Dopiero przed świętami sobie zamieścili takie info...
Milena_MK pisze:A na ekozwierzaka tez się troszkę gniewam. Zamówienie zrobiłam 15.12.2013, wszystkie produkty które zamiawiałam figurowały, jako dostępne. I po 3 dniach dostaję maila, że zamówienie zostanie zrealizowane po 15 stycznia 2014 bo brakuje im na magazynie jakiegoś produktu. Niefajnie powiem szczerze, niefajnie. Zwłaszcza, że to moje pierwsze tam zamówienie i wydałam na raz ponad 200 zł. Mogli chociać dać jakąś informację, że będą opóźnienia w dostawach. Dopiero przed świętami sobie zamieścili takie info...

♥ 

I je ten kot tak z 40% więcej dziennie niż ostatnimi czasy...
♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: dilah, włóczka i 5 gości