Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Jestem, jestem.
Balkoning też staram się uprawiać.
Maksia, chodzi po domu, wygrzewa się na słońcu, ale do miski nie poszła kolejny raz. Czekamy co zrobi.
Za to duża ma wiosenne przesilenie i "nie chcieja".
Duży w maju jedzie na konferencję do Tunezji i duża by chętnie z nim wyrwała, ale nie może.
Haker
Hannah12 pisze:Jestem, jestem.
Balkoning też staram się uprawiać.
Maksia, chodzi po domu, wygrzewa się na słońcu, ale do miski nie poszła kolejny raz. Czekamy co zrobi.
Za to duża ma wiosenne przesilenie i "nie chcieja".
Duży w maju jedzie na konferencję do Tunezji i duża by chętnie z nim wyrwała, ale nie może.
Haker
Hannah12 pisze:Powiem wam w sekrecie. Boję się małej dużej. Wczoraj przyjechała do nas na nocowanie, chciała się ze mną bawić. Biegała z moimi witkami, rzucała mi piłeczki, myszki itp itd a ja co uciekłem do łazienki i udawawlem ze mnie nie ma. Haker![]()
Hannah12 pisze:Fasolko, Ola bardzo ładnie umie się bawić z nami kotkami, ale to my Figa, Poldzik ( koteczki Oli) i ja przed nią uciekamy. Pysia za to ją atakuje. A ona tak ładnie na swojej rączce nam smakołykj czy chrupki podaje.
Haker
Hannah12 pisze:Powiem wam w sekrecie. Boję się małej dużej. Wczoraj przyjechała do nas na nocowanie, chciała się ze mną bawić. Biegała z moimi witkami, rzucała mi piłeczki, myszki itp itd a ja co uciekłem do łazienki i udawawlem ze mnie nie ma. Haker![]()
Hannah12 pisze:Mam, mam. Mała duża wczoraj po obiedzie pojechała z rodzicami do domu.
A duża dzisaj przesadzała kwiaty domowe, przesadzała to może przesada, wymieniała ziemię. Wiadomo taką pracę należynadzorować. Teraz zmęczony odpoczywam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 54 gości