Moja cielęcinka nie przejmuje się gipsem Ja leżałabym plackiem, gdybym miała gips przez całą nogę i przez pól w pasie. Jej twarzowy bandażyk na wierzchu brudny jak święta ziemia, aż wstyd będzie iść go zdjąć. Jeszcze tydzień i będzie swobodna, może ją później w dyby wsadzić, żeby znowu coś sobie nie zrobiła. Ja jej nie upilnuję, a to co ona robi, czasem mrozi krew w żyłach
Witam malutka w realu jeszcze ładniejsza i mniejsza Prawdopodobnie była potrącona przez auto ,facet jechał późnym wieczorem minął leżące ciałko ,potem zobaczył podniesioną główkę i wrócił. Mała farciara. Puszatku jeszcze raz bardzo ci dziękuję .Końskie kopyta dla kociaka który nie wie i nie zna takiego niebezpieczeństwa to po prostu śmierć w męczarniach Pamiętaj jak byś coś potrzebowała pisz
witaj Aluś nie daję jeść, jest lato, muchy wpadają, niech polują [/quote] Gadaj sobie zdrowo, ja tam swoje wiem i dlatego zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=154089
Basiu jak przesyłka nie doszła, tzn już ktoś zainteresował się zawartością.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)