U nas impreza na calego-tzw. Ślaskie ranczo organizuje koncert-straz i policja po interwencjach obstawia ulice prowadzaca do rancza i ogrodkow dzialkowych..............zrobilam piekne zdjecie,jak sie parkuje autko na zakazie wsrod innych aut................zemsta autowiczow jest slodka.......chwile potem i 30m dalej potracilo mnie autko z bezmozgami.....nadgarstek,komorka tez oberwala

Z ciekawostek szlam po trawniku odgrodzonym kraweznikiem z lewej strony mimo to zahaczylo mnie auto jadac lewa strona jezdni
Straz Miejska ,ktora widziala to wszystko poradzila mi z usmiechem,bym zglosila policji ,bo Ci stoja 200m dalej
Na widok,ze robie zdjecie aut parkujacych na zakazie,straznik kazal autku odjechac

,a parkowal tam bezmozgowiec ,bo akurat inny odjechal z tego miejsca
Swoja droga jaki maly trzeba miec mozg, by parkowac autka na zakazie zatrzymywania sie i postoju majac obok straznika SM

Na mojej ulicy dwa radiowozy stoja i czekaja na dalszy rozwoj imprezy

Bo wlasciwa impreza rozkreci sie w dzielnicy po 22

'
Mam pelniety ekran komorki

i bolacy nadgarstek
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.