Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?
Tyle dobrze że dużo mniamuśnego miąsa dała.
Książniczka Ofelia i Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?
Przecież to normalne, że nogi Dużym z dupki wyłażą. Dziwne by było, gdyby wychodziły z nosa.
Moja mówi, że jej łapki dolne do uszu wlazły.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?
Przecież to normalne, że nogi Dużym z dupki wyłażą. Dziwne by było, gdyby wychodziły z nosa.
Moja mówi, że jej łapki dolne do uszu wlazły.
Naprawdę jej wlazły do uszków?To ona ma takie dugie dolne łapki? Nasza Duża tak nie umi, ale ona jezd gapa i niezadarna.
nelka83 pisze:No to się teraz zacznie...![]()
MB, może choć Twoje Dziewczyny zrozumieją, że o 4 rano nie wychodzi się na balkon - moja nie rozumieRazem z porannym ćwierkaniem ptaszków drze japę pod drzwiami - "wypuśćcie mnie, ja chcę wyjść na balkon, wypuśćcie..." i miauuuuu i miauuuuu
![]()
Boszzzz, za jakie grzechy?
Karena pisze:nelka83 pisze:No to się teraz zacznie...![]()
MB, może choć Twoje Dziewczyny zrozumieją, że o 4 rano nie wychodzi się na balkon - moja nie rozumieRazem z porannym ćwierkaniem ptaszków drze japę pod drzwiami - "wypuśćcie mnie, ja chcę wyjść na balkon, wypuśćcie..." i miauuuuu i miauuuuu
![]()
Boszzzz, za jakie grzechy?
A ja właśnie, oczywiście jak jest ciepło, otwieram kotom balkon już o 4-5 rano, wolę to niż mają mi łazić, drapać w łóżko, szafki i zrywać mnie z łóżka co chwilę
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Lifter, Majestic-12 [Bot] i 132 gości