czarny kociak, Koszalin - akcja ĆMA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 27, 2013 18:40 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

Sama sobie spsułaś komputer i teraz na koteczki zwalasz! A fe!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon maja 27, 2013 19:14 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?
Tyle dobrze że dużo mniamuśnego miąsa dała.
Książniczka Ofelia i Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon maja 27, 2013 19:43 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

MB&Ofelia pisze:Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?

Przecież to normalne, że nogi Dużym z dupki wyłażą. Dziwne by było, gdyby wychodziły z nosa.
Moja mówi, że jej łapki dolne do uszu wlazły.

MaryLux

Post » Pon maja 27, 2013 19:45 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Ciociu, ty nas rozumisz. A Duża gupia jezd i tyle. Ale dobrze jej tak. Teras siedzi i jęczy że jej dolne łapy z dupinki wyłażą bo się w pracy naskakała. To dlaczemu skakała? I dlaczemu łazi do tej pracy jak jej nie lubia?

Przecież to normalne, że nogi Dużym z dupki wyłażą. Dziwne by było, gdyby wychodziły z nosa.

Naprawdę jej wlazły do uszków? 8O To ona ma takie dugie dolne łapki? Nasza Duża tak nie umi, ale ona jezd gapa i niezadarna.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon maja 27, 2013 19:48 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:

Naprawdę jej wlazły do uszków? 8O To ona ma takie dugie dolne łapki? Nasza Duża tak nie umi, ale ona jezd gapa i niezadarna.

Moja tak mówi, jak się o własny nos potyka

MaryLux

Post » Pon maja 27, 2013 19:54 Re: czarny kociak, Koszalin - jak przerobić kota na dywanik

Nasza się potyka o nas, biedne kotki, o nasze myś-mysie i piłeczki, o dywaniki, ale o swój nos się jeszcze nie potyka. Może nie umi. Ale jak się naskaka w pracy to może się naumi.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto maja 28, 2013 20:22 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Ciocie i wujki, słuchajcie co się u nas dzisiaj działo. Duża przyszła późno z pracy, szybciutko dała nam amciu. Zaraz potem przylazł jakiś opcy i my ucieknęłyśmy, a Duża nas zamkła wew sypialni. I okropecznie długaśno tam siedziałyśmy i się obrażałyśmy na Dużą. A opcy się kręcił i hałasił okropecznie. A potem Duża otwarła drzwi i wylazłyśmy. I Duża powiedziała że ma dla nas prezenta. My jej nie wierzyłyśmy gdysz byłyśmy obrażone. Ale Duża nam powiedziała cobyśmy potuptały na bałkona, na którego nam nie wolno tuptać. No i teras jusz wolno gdysz opcy powiesił siatku i Duża jusz się nie boi że wylecimy z lataczami. Ten opcy wcale nie był taki zły, gdysz nam powiesił siatku. Potuptałyśmy po balkonu, poniuchałyśmy i było superaśno.
Teras jusz nie tuptamy po bałkonu bo Duża go zamkła i powiedziała że zmarznęła jak psies. Ale jutro znóf potuptamy na bałkona.
I Duża mówi cobyśmy podziękowały cioci Karenie za namiar na tego obcego co jezd siatkownikiem i nam powiesił siatku. No to dziękujemy obiedwie, miau!
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto maja 28, 2013 20:38 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

A kto siatkował?

EDIT:
Już doczytałam,przepraszam ale jestem z lekka nieprzytomna - patrz wątek z kociętami ;-)
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Wto maja 28, 2013 21:13 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

:dance: :dance2: za bezpieczny balkon :ok: :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro maja 29, 2013 6:19 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

No to się teraz zacznie... :twisted:
MB, może choć Twoje Dziewczyny zrozumieją, że o 4 rano nie wychodzi się na balkon - moja nie rozumie :evil: Razem z porannym ćwierkaniem ptaszków drze japę pod drzwiami - "wypuśćcie mnie, ja chcę wyjść na balkon, wypuśćcie..." i miauuuuu i miauuuuu :roll:
Boszzzz, za jakie grzechy? :crying:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 29, 2013 7:12 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Ja też chce balkon z siatką. Przygarnę nawet bez siatki.

Super, ze dziewczyny teraz bezpiecznie będą mogły się opalać na świeżym powietrzu. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro maja 29, 2013 8:42 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

nelka83 pisze:No to się teraz zacznie... :twisted:
MB, może choć Twoje Dziewczyny zrozumieją, że o 4 rano nie wychodzi się na balkon - moja nie rozumie :evil: Razem z porannym ćwierkaniem ptaszków drze japę pod drzwiami - "wypuśćcie mnie, ja chcę wyjść na balkon, wypuśćcie..." i miauuuuu i miauuuuu :roll:

A ja właśnie, oczywiście jak jest ciepło, otwieram kotom balkon już o 4-5 rano, wolę to niż mają mi łazić, drapać w łóżko, szafki i zrywać mnie z łóżka co chwilę :twisted:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Śro maja 29, 2013 8:53 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Karena pisze:
nelka83 pisze:No to się teraz zacznie... :twisted:

A ja właśnie, oczywiście jak jest ciepło, otwieram kotom balkon już o 4-5 rano, wolę to niż mają mi łazić, drapać w łóżko, szafki i zrywać mnie z łóżka co chwilę :twisted:

Ja teraz też tak wolę :evil: Inaczej mam demolkę bo kotecka trzeba usłyszeć żeby zwlec się z łóżka i pobiec truchcikiem radośnie - jak i ona biegnie - i wypuścić :twisted:
Wyłażę z wyrka, z zamkniętymi oczyma cisnę do drzwi, otwieram i kładę się z powrotem. To nic, ze nie mogę później zasnąć bo od uchylonego balkonu zimno ciągnie po skietach :evil: to mi fcale nie przeszkadza :evil:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw maja 30, 2013 12:14 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Miaudobry. Duzia jezd znuf nieznośniejsza. Fczoraj przylazła z pracy tak późno że aż sgłodu osłabnęłam. Co ona se myśli?! Mówiła że musiała być dłużej wew pracy. A co mię to opchodzi? Niech se siedzi w pracy ile kce, ale obiad ma być!
A dziś znuf spóźniła się ze śniodankiem. Mruczała coś o tym, że kce się wreście wyspać. Ale fkońcu śniodanko dała. A potem był balkoning. Duzia piła ciapucinko a ja i Ofelku łaziłyśmy, niuchałyśmy i paczyłyśmy. Ofelku kciała złapać i zamciać jakiegoś bzykacza, ale jej ucieknął.
A teras se odpoczywamy bo się zmęczyłyśmy.
Mała Ciorna Carmen

W pracy szał przeprowadzkowy. Wczoraj wróciłam do domu po osiemnastej i już nic mi się nie chciało. Ale jak przeżyję jeszcze piątek, to już będzie lepiej. Najbardziej boli mnie prawy kciuk, ale generalnie całą jestem zmaltretowana od pakowania i rozpakowywania.
Duża
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw maja 30, 2013 14:13 Re: czarny kociak, Koszalin - mamy bałkona!!!

Miaudoberek :)

MaryLux

[poprzednia][następna]