Basiu, ja też czekam na tę wiosnę jak na zbawienie i każdy promyk słoneczka wzbudza moją radość.
Mam nadzieję, że jak się wybierzemy do Zosina, to też będzie słonecznie i cieplutko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Mam nadzieję, że jak się wybierzemy do Zosina, to też będzie słonecznie i cieplutko
puszatek pisze:też na to liczęale nigdzie nie widziałam akceptacji vipka na najazd do vipkowa
![]()
![]()
ale...mam marzenieaby poznać i przytulić Alę, Lidkę, Małgosię i mateosię z Wrocławia, iwoo jest z Sosnowca, naszą Aśkę
choć wiem, że niektóre marzenia się nie spełniają to nadal będę marzyć
o tak tak podoba mi się takie szaleństwo
puszatek pisze:też na to liczęale nigdzie nie widziałam akceptacji vipka na najazd do vipkowa
![]()
![]()
ale...mam marzenieaby poznać i przytulić Alę, Lidkę, Małgosię i mateosię z Wrocławia, iwoo jest z Sosnowca, naszą Aśkę
puszatek pisze:bo jak się robi tak cieplej....rok temu spotkałyśmy się pierwszy raz na Starym Mieście w Warszawie, początek kwietnia na herbatce z imbirka![]()
![]()
![]()
przynajmniej ja żyłam tym spotkaniem aż do spotkania u Ewy![]()
pomyśl Iwonko...same fajne młode dziewczyny i do tego kociary
![]()
czegóż więcej trzeba a i naleweczka Megany
![]()
![]()
Małgosiu, ja wiem, że masz bezdomniaczkiale...zobaczymy
iwoo1 pisze:puszatek pisze:też na to liczęale nigdzie nie widziałam akceptacji vipka na najazd do vipkowa
![]()
![]()
To cóż, że jestem z Sosnowca, chętnie poznałabym Was wszystkie![]()
A co do Gosi, to cosik wydaje mi się, że raczej nie ma wyboru, a jak coś to przecież nas nie wyrzuci
puszatek pisze:cudownie się ogląda takie filmybyłaś ze sobą u weta, a po co
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości