Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 19:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Cześć Małgoś, dobrze do ciebie zajrzeć. Ostatnio było u nas nie za bardzo, musze ponadrabiać zaległości.

Miło popatrzeć na poprzytulanych chłopaczków, wyglądają jak braciszkowie. I dobrze, ze łobuzy, takie kocham najbardziej :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie paź 07, 2012 19:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

kamari pisze:Cześć Małgoś, dobrze do ciebie zajrzeć. Ostatnio było u nas nie za bardzo, musze ponadrabiać zaległości.

Miło popatrzeć na poprzytulanych chłopaczków, wyglądają jak braciszkowie. I dobrze, ze łobuzy, takie kocham najbardziej :D

Antoś jest już dużo spokojniejszy, to Groszek ma na niego zły wpływ :evil: .
On łobuzuje, szkudzi, psoci, i robi to wszystko w absolutnej ciszy :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie paź 07, 2012 19:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

bo Groś ma na ryjku łotrostwo wypisane :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie paź 07, 2012 19:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Monologi niekontrolowane.

- Ringo, ja to mam takie pytanie....po co ty obgryzasz te patyczki?...to ci jakoś jest potrzebne, czy co?...no kości to ja rozumiem, ale patyki?...i jeszcze tak ładnie obierasz z kory, tak po paseczku...Michaśka, widzisz?...czemu ty tak nie robisz?...jak Ringo tak robi, to widocznie pieski tak robią...ale może młode pieski, ty to już stara jesteś...Ringuś, albo te dziury...po co je kopiesz?...no bo mnie to interesuje...szukasz czegoś?...guza może?...przeciez ty jesteś pies, to czujesz, że tam nic nie ma...chyba, że jest...zwłoki jakie...ale tak pod drzwiami, myślisz?...no gdzie mi ten łeb pakujesz, głupolu jeden, przewróciłeś mnie!-

Dobranoc, cioteczki :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie paź 07, 2012 19:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Gosia ja myślę że powinnaś te monologi sobie wszystkie kopiować do jakiegoś oddzielnego folderu....
świetnie się je czyta.... można by z tego potem książeczkę walnąć..... :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie paź 07, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Zauważam tylko, że Groszek na pewno wie, jaki smak ma tabletka 8)
dobrej nocy
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 07, 2012 20:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

A może dialog :wink:

vip pisze:Monologi niekontrolowane.
- Ringo, ja to mam takie pytanie....po co ty obgryzasz te patyczki?...to ci jakoś jest potrzebne, czy co?...no kości to ja rozumiem, ale patyki?...i jeszcze tak ładnie obierasz z kory, tak po paseczku...Michaśka, widzisz?...czemu ty tak nie robisz?...jak Ringo tak robi, to widocznie pieski tak robią...ale może młode pieski, ty to już stara jesteś...Ringuś, albo te dziury...po co je kopiesz?...no bo mnie to interesuje...szukasz czegoś?...guza może?...przeciez ty jesteś pies, to czujesz, że tam nic nie ma...chyba, że jest...zwłoki jakie...ale tak pod drzwiami, myślisz?...no gdzie mi ten łeb pakujesz, głupolu jeden, przewróciłeś mnie!-
Dobranoc, cioteczki :1luvu: .

Patyczki, no przecież tyle psów obgryza patyczki, albo obiera z kory, no co ty Duża, nie widziałaś :)
A po co kopię... skarbów szukam, skarbów
:mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie paź 07, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Gosiu, nawet ni zdążyłam się przywitać nim poszłaś spać. Więc dobrej nocki Wam życzę :)
A Grosio ma minę jakby cały weekend balował :mrgreen:

Iza, ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.

Mam nadzieję, że Gosia nie obrazi się, ale tu zagląda dużo osób i może kogoś zainteresuje taka wiadomość.
Napisała Basia, horacy7:
"Może ktoś chce białego długo lub pół długowłosego kota właścicielka chce się go pozbyć co go czeka nie wiem."
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie paź 07, 2012 21:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

EVA2406 pisze:Gosiu, nawet ni zdążyłam się przywitać nim poszłaś spać. Więc dobrej nocki Wam życzę :)

Iza, ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.

Mam nadzieję, że Gosia nie obrazi się, ale tu zagląda dużo osób i może kogoś zainteresuje taka wiadomość.
Napisała Basia, horacy7:
"Może ktoś chce białego długo lub pół długowłosego kota właścicielka chce się go pozbyć co go czeka nie wiem."

ja bym znalazła chętnego na długowłosego
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie paź 07, 2012 22:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

ruda32 pisze:
EVA2406 pisze:Gosiu, nawet ni zdążyłam się przywitać nim poszłaś spać. Więc dobrej nocki Wam życzę :)

Napisała Basia, horacy7:

ja bym znalazła chętnego na długowłosego

To pisz szybciutko do Basi, bo ona we wtorek idzie do szpitala.

EVA2406

Post » Nie paź 07, 2012 23:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

EVA2406 pisze: ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.

Wiszą na sznurku, bo suszarki nie posiadam, Ze skórką , bo - jak wujek google podpowiedzial - to maślaki sitarze, z których skórki nie da się zdjąć. Podobno idealne jako dodatek do zup i sosów. Pożyjemy - zobaczymy :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 07, 2012 23:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

izka53 pisze:
EVA2406 pisze: ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.

Wiszą na sznurku, bo suszarki nie posiadam, Ze skórką , bo - jak wujek google podpowiedzial - to maślaki sitarze, z których skórki nie da się zdjąć. Podobno idealne jako dodatek do zup i sosów. Pożyjemy - zobaczymy :mrgreen:

To mów, że sitki, a nie maślaki. To zmienia postać rzeczy. Z sitków skórki nie da rady zdjąć. I one rzeczywiście są bardzo fajne do sosików. Tylko trzeba je bardzo dokładnie sprawdzać, bo robaczki je uwielbiają ;)

EVA2406

Post » Nie paź 07, 2012 23:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Wczoraj byliśmy na grzybach, 3 osoby, 4 godziny, 220 prawych + podgrzybki + kozaki + maślaki.
Wszystko zdrowiuteńkie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 08, 2012 11:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

gosiaa pisze:Wczoraj byliśmy na grzybach, 3 osoby, 4 godziny, 220 prawych + podgrzybki + kozaki + maślaki.
Wszystko zdrowiuteńkie.

Niesamowite :roll: :strach: :ryk: aż mnie zatkało. Uwielbiam grzyby i uwielbiam je zbierać.
Tylko potem w domu ta robota, ale potem już sama rozkosz, sosiki z grzybkami, bigosik, zupka, marynowane itd :D

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon paź 08, 2012 11:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

jesteście okropne z tymi grzybami.... :roll:
bo ja miałam w planie jechać wczoraj z rana i sie rozpadało i lało cały dzionek... i tyle z moich planów grzybowych wyszło :roll:
eh...

Vipki jak u was dzisiaj :)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]