Miło popatrzeć na poprzytulanych chłopaczków, wyglądają jak braciszkowie. I dobrze, ze łobuzy, takie kocham najbardziej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Cześć Małgoś, dobrze do ciebie zajrzeć. Ostatnio było u nas nie za bardzo, musze ponadrabiać zaległości.
Miło popatrzeć na poprzytulanych chłopaczków, wyglądają jak braciszkowie. I dobrze, ze łobuzy, takie kocham najbardziej
vip pisze:Monologi niekontrolowane.
- Ringo, ja to mam takie pytanie....po co ty obgryzasz te patyczki?...to ci jakoś jest potrzebne, czy co?...no kości to ja rozumiem, ale patyki?...i jeszcze tak ładnie obierasz z kory, tak po paseczku...Michaśka, widzisz?...czemu ty tak nie robisz?...jak Ringo tak robi, to widocznie pieski tak robią...ale może młode pieski, ty to już stara jesteś...Ringuś, albo te dziury...po co je kopiesz?...no bo mnie to interesuje...szukasz czegoś?...guza może?...przeciez ty jesteś pies, to czujesz, że tam nic nie ma...chyba, że jest...zwłoki jakie...ale tak pod drzwiami, myślisz?...no gdzie mi ten łeb pakujesz, głupolu jeden, przewróciłeś mnie!-
Dobranoc, cioteczki.
EVA2406 pisze:Gosiu, nawet ni zdążyłam się przywitać nim poszłaś spać. Więc dobrej nocki Wam życzę
A Grosio ma minę jakby cały weekend balował![]()
Iza, ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.
Mam nadzieję, że Gosia nie obrazi się, ale tu zagląda dużo osób i może kogoś zainteresuje taka wiadomość.
Napisała Basia, horacy7:
"Może ktoś chce białego długo lub pół długowłosego kota właścicielka chce się go pozbyć co go czeka nie wiem."
ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Gosiu, nawet ni zdążyłam się przywitać nim poszłaś spać. Więc dobrej nocki Wam życzę
A Grosio ma minę jakby cały weekend balował![]()
Iza, ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.
Mam nadzieję, że Gosia nie obrazi się, ale tu zagląda dużo osób i może kogoś zainteresuje taka wiadomość.
Napisała Basia, horacy7:
"Może ktoś chce białego długo lub pół długowłosego kota właścicielka chce się go pozbyć co go czeka nie wiem."
ja bym znalazła chętnego na długowłosego
EVA2406 pisze: ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.
izka53 pisze:EVA2406 pisze: ja maślaki suszę, ale tylko w suszarce i skórkę zdejmuję, bo ona ma goryczkę.
Wiszą na sznurku, bo suszarki nie posiadam, Ze skórką , bo - jak wujek google podpowiedzial - to maślaki sitarze, z których skórki nie da się zdjąć. Podobno idealne jako dodatek do zup i sosów. Pożyjemy - zobaczymy
gosiaa pisze:Wczoraj byliśmy na grzybach, 3 osoby, 4 godziny, 220 prawych + podgrzybki + kozaki + maślaki.
Wszystko zdrowiuteńkie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1347 gości