ilgatto pisze:Witam i dziękuję w imieniu bździągw za całuski. One też Ciocię "całują"...szczególnie Mafia daje takie fajne noski-eskimoski![]()
Kciuki trzymamy![]()
![]()
Witam

Noski - eskimosku

Kochane szkraby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Witam i dziękuję w imieniu bździągw za całuski. One też Ciocię "całują"...szczególnie Mafia daje takie fajne noski-eskimoski![]()
Kciuki trzymamy![]()
![]()
saintpaulia pisze:Nie martw się wynikami, a następnym razem unikaj tego pana. Będzie dobrze. Musi być.
bozena640 pisze:Będzie dobrzebędziemy za to trzymać
cały miesiąc
bozena640 pisze:Kubuś po wizycie u weta domyślił się że coś się kroido tego tyle dobroci na raz wyostrzyły jego czujność
Gromadka zawsze z zaskoczenia jest brana i tylko tak udaje się im cokolwiek podać
saintpaulia pisze:U kocic odrobaczanie to męka dla nas. A suńi to nawet nie wiedzą, że zjadly w mięsku.
ilgatto pisze:Witam.
Wczoraj mnie nie było i dopiero dzisiaj doczytałam o tym zamieszaniu u weta. Myślę i mam taką nadzieję, że wynik jest jednak spowodowany stresem. Tym bardziej,że Kubuś to taki trochę histeryk(jak mój Patyczek)..Będziemy trzymali kciuko/pazurki za dobre wyniki.
Podanie kotu tabletki to rzeczywiście sztuka.U mnie bez problemu podaję Luckowi, Mani, bździągwom..Patyczkowi z trudem a Sewerek tak się ślini,że wyślinia całą porcję...zawsze muszę mieć zapas. Za to na działkach mam takiego czającego zamachy na jego wolność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 130 gości