casica pisze:moś pisze:Mogę tylko powiedzieć , ze w zeszłym roku byłam, miód i wino piłamNaprawde warto
![]()
zgubiłaś cały rok?
A już myslałam, że to mnie się film urwał i mosia nie pamiętam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amica pisze:Ja już tradycyjnie - będę z Wami myślami
skaskaNH pisze:casica pisze:moś pisze:Mogę tylko powiedzieć , ze w zeszłym roku byłam, miód i wino piłamNaprawde warto
![]()
zgubiłaś cały rok?
casica pisze:skaskaNH pisze:casica pisze:moś pisze:Mogę tylko powiedzieć , ze w zeszłym roku byłam, miód i wino piłamNaprawde warto
![]()
zgubiłaś cały rok?
W zasadzie jest poważny powód, żeby się napić, bo bez wódki się tego nie rozbierze - komu i kiedy się w końcu urwał film?
casica pisze:zgubiłaś cały rok?
casica pisze:Magda, w zeszłym roku omal się udało, więc może?
Amica pisze:casica pisze:Magda, w zeszłym roku omal się udało, więc może?
Nie ruszam się z domu na dłużej niż kilka godzin, nie dam rady
casica pisze:Bolkowa pisze:Casica, odkopałam fb, na który weszłam zresztą z powodu Twojego wątku, jestem od nowa zieloooona i próbująca się nauczyć poruszania po tym ustrojstwie.
Przy okazji zrobiłam porządek na gmailu - 455 informacji od VIII 2012 zalegało nieprzeczytanych.
Wzruszyłam się na wspomnienieTego poświęcenia w postaci założenia konta na fb
![]()
Ale teraz, yyyy, gdzie nie potrafisz się poruszać? Na fb, czy w moim tutejszym wątku ?
Bolkowa pisze:casica pisze:Bolkowa pisze:Casica, odkopałam fb, na który weszłam zresztą z powodu Twojego wątku, jestem od nowa zieloooona i próbująca się nauczyć poruszania po tym ustrojstwie.
Przy okazji zrobiłam porządek na gmailu - 455 informacji od VIII 2012 zalegało nieprzeczytanych.
Wzruszyłam się na wspomnienieTego poświęcenia w postaci założenia konta na fb
![]()
Ale teraz, yyyy, gdzie nie potrafisz się poruszać? Na fb, czy w moim tutejszym wątku ?
Na fbNa wątku poruszam się dobrze, za to wątek ma z tym kłopoty, jak stanął tak do maja ani kroku nie zrobił
aga9955 pisze:sie widzimy ofkorsik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1371 gości