FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 22:00 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

kotkins pisze:Czy można zamknąć ten wątek?

Kotkinsie, prosilam DWOCH modow juz rano. Jak do tej pory zero odpowiedzi :(
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Sob sie 25, 2012 22:02 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Proszę o odpowiedź na jedno proste pytanie: Skoro dwie doświadczone osoby nie są w stanie w ciągu godziny ocenić potencjalnego DS, jaki sens mają wizyty przedadopcyjne?
Kotkins, oczywiście można zamknąć wątek i znów będzie słitaśnie, ale chyba jednak jest problem i może niekoniecznie trzeba go zamiatać pod dywan?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob sie 25, 2012 22:05 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

jaaana pisze:JD - czemu się tak czepiasz tego rodowodu? Kością w gardle Ci stoi?
Jeden pomaga takim kotom, drugi innym. Uważasz, że na pomoc i jak najlepszy dom zasługują tylko te spod śmietnika?

Przecież od początku widać, że chodzi o niedopasowanie charakterów opiekuna i kota.
A niektórzy dopisują do tego rodowodową epopeję.

O co???? ilonajot, proszę, zamknij ten wątek, bo nie mam siły już tego czytać. A meksykanka nie ma siły na pewno. Litości, ludzie, co się tu dzieje? Skąd, na litość, wiesz - jaaana, jaki charakter ma meksykanka i jaki ma ta kotka??? Nie odpowiadaj mi, postawiłam pytajniki, żebyś się zastanowiła, co piszesz.
Ostatnio edytowano Sob sie 25, 2012 22:05 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sie 25, 2012 22:05 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

ilonajot pisze:Mario D, apeluje do ciebie - UWAZAJ na NEIGH!!! Wszyscy na nia uwazajcie.

Pozwól, że zdanie na temat osób, którym ufam wyrobię sobie sama.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob sie 25, 2012 22:07 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Zofia.Sasza pisze:Proszę o odpowiedź na jedno proste pytanie: Skoro dwie doświadczone osoby nie są w stanie w ciągu godziny ocenić potencjalnego DS, jaki sens mają wizyty przedadopcyjne?
Kotkins, oczywiście można zamknąć wątek i znów będzie słitaśnie, ale chyba jednak jest problem i może niekoniecznie trzeba go zamiatać pod dywan?

i tu muszę się z Tobą Zosiu -zgodzić! jest problem i tzreba go wyjaśnić...
dlatego ponawiam pytanie:
Z jakiego powodu Zosia nie powinna adoptować Fiony????
tylko nie piszcie o różnicy charakterów :lol:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob sie 25, 2012 22:12 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

J.D. pisze:tylko nie piszcie o różnicy charakterów :lol:

Może to i zabawne dla Ciebie i totalnie nowe, ale charakter opiekuna i kota powinny do siebie pasować. Nie wyobrażam sobie osoby spokojnej, lubiącej spokój i ciszę z bardzo emocjonalnym i głośnym syjamem. Osoby lubiącej ruch, aktywną zabawę ze zwierzęciem z persem. Osoby starszej z kotem - dachowcem z ADHD.
Na tym forum jest mnóstwo wątków o niedopasowaniu kota i opiekuna i oddawanie właśnie z tego powodu.
Obrazek

MariaD

Post » Sob sie 25, 2012 22:13 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

MariaD pisze:

Może to i zabawne dla Ciebie i totalnie nowe, ale charakter opiekuna i kota powinny do siebie pasować. Nie wyobrażam sobie osoby spokojnej, lubiącej spokój i ciszę z bardzo emocjonalnym i głośnym syjamem. Osoby lubiącej ruch, aktywną zabawę ze zwierzęciem z persem. Osoby starszej z kotem - dachowcem z ADHD.
Na tym forum jest mnóstwo wątków o niedopasowaniu kota i opiekuna i oddawanie właśnie z tego powodu.

Na tym forum wszyscy świetnie znają charaktery wszystkich, nie znając ich osobiście. Dotyczy to oczywiście charakterów kotów i ludzi. Gratulacje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 25, 2012 22:14 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Zofia.Sasza pisze:Proszę o odpowiedź na jedno proste pytanie: Skoro dwie doświadczone osoby nie są w stanie w ciągu godziny ocenić potencjalnego DS, jaki sens mają wizyty przedadopcyjne?

:?: :?: :?:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob sie 25, 2012 22:15 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

A ja sobie wyobrażam i to nawet świetnie!

Mam trzy żywiołowe koty, ruchliwe, szalone - ja nie należę do osób szczególnie ruchliwych...

A pasujemy do siebie idealnie!
adeeniet

Post » Sob sie 25, 2012 22:17 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

MariaD pisze:

nie jest śmieszne i nie jest nowe...i nie traktuj mnie proszę -jak dzieciaka-za stara jestem na to...nie podoba mi się Twoje traktowanie innych "z góry"....nie pierwszy to raz dajesz temu pokaz...nie tylko tu...
jesli jednak Zocha może być dobrym dt to musi być inny powód -niż róznica charakterów- na to,że nie może być dobrym ds...
edit: byc może masz ograniczona wyobraznię...albo nie wiesz co ludzie mogą znieść jeśli kochają ...
Ostatnio edytowano Sob sie 25, 2012 22:20 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Post » Sob sie 25, 2012 22:18 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

MalgWroclaw pisze:
MariaD pisze:

Na tym forum wszyscy świetnie znają charaktery wszystkich, nie znając ich osobiście. Dotyczy to oczywiście charakterów kotów i ludzi. Gratulacje.

Wiesz, pisałam ogólnie, odpowiadając J.D. Mój post nie nawiązywał do żadnej szczególnej sytuacji. A o charakterach MCO trochę wiem.
Obrazek

MariaD

Post » Sob sie 25, 2012 22:22 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

ilonajot pisze:
Neigh pisze:Podzieliłam się moimi watpliwościami. To źle?
Nie Ilono - tak robi odpowiedzialny człowiek. Nie podobała Ci się zasłyszana treść. Trudno. Ale tak ją widzę.

Odpowiedzialny czlowiek nie wypowiada sie na temat stanu emocjonalnego drugiego czlowieka po JEDNOGODZINNEJ wizycie!
Kim ty jestes Neigh, ze oceniasz ludzi po tak krotkim czasie, masz jakies trzecie oko?? Nie widzialas mnie na oczy, a juz dwa razy do mnie dzwonilas obgadujac w sposob bardzo przykry i obciazajacy inne osoby.

TO OBRZYDLIWE! Dla mnie to ty jestes intrygantka i osoba absolutnie niegodna zaufania.
Dlaczego po wizycie u Zosi nie pisalas tego wszystkiego oficjalnie tu na forum?? zamiast tego piszesz w postach, ze wprosisz sie jeszcze raz na kawe i ze bylo bardzo milo ... TO jest dopiero falsz nad falsze!!!

Mario D, apeluje do ciebie - UWAZAJ na NEIGH!!! Wszyscy na nia uwazajcie.

Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie pisze takich rzeczy na PUBLICZNYM forum......które każdy czyta.
Tak uważajcie na mnie. Mam przykry zwyczaj mówienia tego co myślę. Ale niekoniecznie pisania na forum

A Ciebie Ilona zaczynają za bardzo nieść emocje.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 25, 2012 22:23 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Moderatorze, zamknij, proszę, ten wątek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 25, 2012 22:24 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

Małgosiu najpierw niech dowiemy się co dyskredytuje Zosię jako DS ...
to ważne-jest oskarżenie -niech podadzą winę

J.D.

Post » Sob sie 25, 2012 22:27 Re: FIONA ALIAS ZUBER JUZ W DS - u Meksykanki!

J.D. pisze:Małgosiu najpierw niech dowiemy się co dyskredytuje Zosię jako DS ...
to ważne-jest oskarżenie -niech podadzą winę

ilonajot napisała wcześniej, że prosi o zamknięcie wątku.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]