Niezależnie od powyższego radosnego faktu mam codzienne sprawozdania ile godzin śpi ciurkiem w nocy, ile razy siusiał, jakie ma ząbki, itd.
Trusiu

My tu gadu, gadu, a ja w Hiltonie dziury zatykałam na jutrzejszą noc. Już strzelają dookoła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Jak szkoda, że mam tak daleko...
Bungo pisze:miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić![]()
Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Cyganki już chodziły po mojej okolicy z dziećmi w charakterze kolędników - zbierały na fajerwerki
Och Mary, szkoda że barania czapa jeszcze nie u ciebie![]()
Bungo pisze:Marcelibu pisze:Jak szkoda, że mam tak daleko...
Marcelibu - ja też mam daleko, ale będę![]()
Bo Czitka jak zwykle urządza imprezę wirtualną![]()
miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić![]()
felin pisze:Bungo pisze:Marcelibu pisze:Jak szkoda, że mam tak daleko...
miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić![]()
Zrób sobie pasek.
Bungo pisze:felin pisze:Bungo pisze:Marcelibu pisze:Jak szkoda, że mam tak daleko...
Zrób sobie pasek.
Pasek to jest od praczasów - ale zabawa z paskiem...![]()
I na dodatek jeszcze ktoś może paska zacytować![]()
To już wolę się w okolicach Hiltona zadekować w krzakach i źle życzyć wszystkim pirotechnikom
Marcelibu pisze:Ja mam pasek od roku i jest OK.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości