Cosia,Czitka,Balbi,Mić-idzie jesień!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 21:51 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Imię maleństwa jest nie do przyjęcia, ale to na szczęście nie moje maleństwo :dance:
Niezależnie od powyższego radosnego faktu mam codzienne sprawozdania ile godzin śpi ciurkiem w nocy, ile razy siusiał, jakie ma ząbki, itd.
Trusiu :1luvu:
My tu gadu, gadu, a ja w Hiltonie dziury zatykałam na jutrzejszą noc. Już strzelają dookoła :evil:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto gru 31, 2013 10:54 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Jak szkoda, że mam tak daleko... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto gru 31, 2013 10:57 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Obrazek

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto gru 31, 2013 11:55 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Marcelibu pisze:Jak szkoda, że mam tak daleko... :(

Marcelibu - ja też mam daleko, ale będę :mrgreen:
Bo Czitka jak zwykle urządza imprezę wirtualną :twisted:

miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić :?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto gru 31, 2013 13:04 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Ekhm ... Eee, wirtualna impreza? OK. :D
Edit:
Bungo pisze:miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić :?

Zajrzałam, zobaczyłam, zgadza się :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto gru 31, 2013 14:09 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Wspaniałej zabawy sylwestrowej i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Alienor z Alą i stadkiem
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 31, 2013 14:16 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Bardzo dziękujemy i wzajemnie, wszystkiego najlepszego!!!!!! :1luvu: :balony:
Równocześnie zapraszamy nieustająco do Hiltona, miejsca w ogrodzie i okolicach całe mnóstwo :piwa:
Będziemy w Hiltonie od 21-wszej, przygotowania trwają 8)
Obrazek

czitka

Post » Wto gru 31, 2013 14:23 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Thorkatt pisze:
MaryLux pisze:Cyganki już chodziły po mojej okolicy z dziećmi w charakterze kolędników - zbierały na fajerwerki

Och Mary, szkoda że barania czapa jeszcze nie u ciebie :ryk:

Ano, szkoda, ale lusterko torebkowe okazało się bardzo skuteczne - zobaczyły, jak wyglądają i myślały, że na nie uroki rzucam :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 31, 2013 18:47 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Bungo pisze:

miałam zamiar przyłączyć się do sylwestrowego wątku na KŁ, ale do składu doszła osoba, z którą nie lubię się bawić :?

Zrób sobie pasek.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto gru 31, 2013 18:53 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Ale mam doła, otóż syn sąsiadów przekazał mi kilkanaście puszek dla kotów, bo zmarła mama kolegi, która dokarmiała koty i teraz już te koty są gdzieś tam i to zostało, to mi wrzuci do bagażnika...Pędziłam gdzieś i mówię dobra, przyda się, zapytałam odruchowo jeszcze o koty, dostałam wymijającą odpowiedź i musiałam bramę zamykać i jechać, on tez odjechał, patrzę ja w ten worek a tam też pół wielkiego opakowania żwirku, dwie puszki dla maluchów....
Kurcze, wywalili gdzieś domowego kota, jednego na bank, ja się dowiem o adres, ale jutro, dzisiaj już wszystko przepadło.
Znajdę tego kota, nie wiem, ja znajdę, my znajdziemy, w najlepszym razie do schronu odwieźli, ale nie wierzę.... :(
A teraz wracamy do Hiltona. Tam stoi szampan i się chłodzi, ktokolwiek ma ochotę w okolicach północy na lampkę szampana, zapraszam :P
Obrazek

czitka

Post » Wto gru 31, 2013 18:59 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

felin pisze:
Bungo pisze:

Zrób sobie pasek.

Pasek to jest od praczasów - ale zabawa z paskiem... :?
I na dodatek jeszcze ktoś może paska zacytować :evil:

To już wolę się w okolicach Hiltona zadekować w krzakach i źle życzyć wszystkim pirotechnikom :idea:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto gru 31, 2013 19:08 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Bungo pisze:
felin pisze:
Bungo pisze:

Zrób sobie pasek.

Pasek to jest od praczasów - ale zabawa z paskiem... :?
I na dodatek jeszcze ktoś może paska zacytować :evil:

To już wolę się w okolicach Hiltona zadekować w krzakach i źle życzyć wszystkim pirotechnikom :idea:

Właśnie pracuję nad tym, żeby nikt nie cytował :twisted:

felin

Post » Wto gru 31, 2013 20:05 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Ja mam pasek od roku i jest OK. 8)

Marcelibu

Post » Wto gru 31, 2013 20:20 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Marcelibu pisze:Ja mam pasek od roku i jest OK. 8)

Potwierdzam :ok:

felin

Post » Wto gru 31, 2013 20:38 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapraszam na sylwestra w Hiltonie

Uczę się wstawiać takie różne :roll:
Obrazek
I co? I co?
Nie ruso się :evil:
Ostatnio edytowano Wto gru 31, 2013 20:39 przez czitka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]