Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 11, 2011 17:25 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Super, że w ogóle przytyła :ok:
A 300g to wcale nie tak mało :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw sie 11, 2011 22:03 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

bazarek Sis się skończył w jeden dzień, wielkie dzięki za tak wielką pomoc!
No i przyszła paka jedzenia od CoolCaty - ciekawe, czy Hannie się spodoba! Dziękuję bardzo !!!!! :1luvu:
Jutro podaję zastrzyk - mam go w domu a we wtorek zylexis.
Panna zadowolona, walnęła kupę w łazience, trąciła parę razy piłkę łapką i posiedziała w kartonie, Aha - śpi mi na brzuchu! :-)
śliczna jest mimo chudości i zadowolona - tak mi się wydaje. An pewno może mieszkać z kotami, nawet z Morfokotami :-)
Na pewno potrzebuje zwykłego / niezwykłego dobrego domu....
No i czekamy - będzie jua czy nie - bo panna niewiadomy status posiada.

a stan wydatków i wpływów jest w pierwszym poście.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sie 11, 2011 22:38 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Mooorf a doszła już paczka z prezentem do Ciebie? Moja Duża znów powiedziała że badziewnych dresów (wyobrażasz sobie? 8O Badziewnych! tak powiedziała) nie będzie na prezent wysyłać i posłała znowu coś co sama wybrała, nawet nie wiem co :roll: Gniewa sie teraz na mnie bo przesuwam jej krzesła i się nie odzywa do mnie :roll: Znowu będę jej musiał dawać buzi żeby się odobraziła, bleh... :?
A jutro ma się umawiać z Twoją dużą Dużą na jakieś grzyby się umawiajom :roll: Ja nie wiem... A potem znowu idzie do Ciotki Eweliny na drynka i bedom oponki robić, ja nie lubiem bo to ciastka takie a ja wolem kibase. Bede tera drzeć jape, może coś dostane na trzeciom kolacje.
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 11, 2011 22:43 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Aha Morf, com Ci jeszcze chciał chłopie powiedzieć. Bo moja Duża mówi że ja jestem hobbit, nie wiem co to ale to ponoć takie coś że się je pierwsze śniadanie, drugie śniadanie, trzecie śniadanie, lancz, pierwszy obiad, drugi obiad, podwieczorek, i trzy kolacje. To swojej Dużej tez powiec że jesteś hobbit, to Ci tak bedzie dawać jedzenie też. Bo ta Twoja Duża to jakaś skompa jest, fcale Ci jeść nie daje, tak słyszałem. Duże sie powinno karać za niedawanie kotom jeść tyle ile chcom. A jeszcze Ci ta Hanka wyżera to jusz w ogóle nie wiem :roll:
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 11, 2011 23:14 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

dagmara-olga pisze:bazarek Sis się skończył w jeden dzień, wielkie dzięki za tak wielką pomoc!
No i przyszła paka jedzenia od CoolCaty - ciekawe, czy Hannie się spodoba! Dziękuję bardzo !!!!! :1luvu:
Panna zadowolona, walnęła kupę w łazience, trąciła parę razy piłkę łapką i posiedziała w kartonie, Aha - śpi mi na brzuchu! :-)
śliczna jest mimo chudości i zadowolona - tak mi się wydaje. An pewno może mieszkać z kotami, nawet z Morfokotami :-)

świetne wiadomości :ok: :ok: :ok: :ok: ,
więc to jednak schronisko ją, bidulkę, tak stresowało...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sie 12, 2011 7:43 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Zaglądamy , pozdrawiamy :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sie 12, 2011 8:56 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

:-) miło, że zajrzałaś!

A Mjetek - żem paczki nie dostał! Hanka dostala ale WJELKOM!!!! I sie nie podzieliła i sama też nie chce :evil:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sie 12, 2011 9:03 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. Baba. Qrde no.

dagmara-olga pisze:torby myśmy oblecieli we trzech ale NIC nie było. Takoż Hanna przy gościach kupę walnęła w przedpokoju dla rozluznienia atmosfery.
Kefir

Bardzo fajna, krótka relacja! :ok: :ryk:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt sie 12, 2011 9:08 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

dagmara-olga pisze:bazarek Sis się skończył w jeden dzień, wielkie dzięki za tak wielką pomoc!

Daga, czy ona musi jesc jaks specjalistyczna bo mam jeszcze te Bytowa co ci przedtem dalam w wiaderku? Chcesz? Mi tylko zawala pojemnik a mam duzy worw kuchni nowozakupionej. Moje nie chca jesc tej Porta21 :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 12, 2011 10:20 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Nie, może jeść co chce. Karmę od Ciebie sprezentowałam kotom bezdomnym... Tak wiec jeśli coś masz - przyjmę z chęcią!!!
Jak nie dla Hanny to dla potrzebujących
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sie 12, 2011 10:43 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Gupia baba, co ją walnę łapą a ona nic.

Obrazek
Obrazek

Ja - jak się opalam i relaksię po kontaktach z gupią baba.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kefir. Co tu więcej pisać.

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sie 12, 2011 10:47 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Morf, Ty nie jesteś kompletnym czarnuchem, trochę czekoladowe masz futro. Kefir rządzi. A baba wyładniała.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt sie 12, 2011 11:09 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

tam czekoladowe. Kefir jest wyleniały i wyrudziały, ja żem jest czarniejszy.
baba ładna może być ale że wredne to i gupie to inna sprawa. Chciała mnie zabrać karton ale żem nie dał i my się bili i walczyli koło 2 w nocy.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sie 12, 2011 11:13 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

Morf, ale przecież nie każdy kot może być niegupi .
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt sie 12, 2011 11:14 Re: Kefir & Morfeusz - Hanna. MORFOURODZINY 15 sierpnia

te baby to by nam wszystko pozabierały, mię Hogata kosz do spania zawsze oszczała z zazdrości no
Morf nie daj siem
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]