A 300g to wcale nie tak mało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:bazarek Sis się skończył w jeden dzień, wielkie dzięki za tak wielką pomoc!
No i przyszła paka jedzenia od CoolCaty - ciekawe, czy Hannie się spodoba! Dziękuję bardzo !!!!!![]()
Jutro podaję zastrzyk - mam go w domu a we wtorek zylexis.
Panna zadowolona, walnęła kupę w łazience, trąciła parę razy piłkę łapką i posiedziała w kartonie, Aha - śpi mi na brzuchu!
śliczna jest mimo chudości i zadowolona - tak mi się wydaje. An pewno może mieszkać z kotami, nawet z Morfokotami
Na pewno potrzebuje zwykłego / niezwykłego dobrego domu....
No i czekamy - będzie jua czy nie - bo panna niewiadomy status posiada.
a stan wydatków i wpływów jest w pierwszym poście.
dagmara-olga pisze:torby myśmy oblecieli we trzech ale NIC nie było. Takoż Hanna przy gościach kupę walnęła w przedpokoju dla rozluznienia atmosfery.
Kefir
dagmara-olga pisze:bazarek Sis się skończył w jeden dzień, wielkie dzięki za tak wielką pomoc!
No i przyszła paka jedzenia od CoolCaty - ciekawe, czy Hannie się spodoba! Dziękuję bardzo !!!!!![]()
Jutro podaję zastrzyk - mam go w domu a we wtorek zylexis.
Panna zadowolona, walnęła kupę w łazience, trąciła parę razy piłkę łapką i posiedziała w kartonie, Aha - śpi mi na brzuchu!
śliczna jest mimo chudości i zadowolona - tak mi się wydaje. An pewno może mieszkać z kotami, nawet z Morfokotami
Na pewno potrzebuje zwykłego / niezwykłego dobrego domu....
No i czekamy - będzie jua czy nie - bo panna niewiadomy status posiada.
a stan wydatków i wpływów jest w pierwszym poście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 59 gości