Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 10:06 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Chciałabym, żeby moja Duża posiedziała trochę w domu!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 04, 2011 21:50 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Nikt sie o kolegę Mroczka nie zgłasza, a Mroczek leży sobie pod ścianą z łapkami w górze :mrgreen:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto paź 04, 2011 22:09 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

I nikt koledze Mrokowi fot nie robi :(

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto paź 04, 2011 22:25 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Nieprawda!
Niestety kiedy Mrok przybiera takie pozycje dobry aparat jest daleko, więc tylko komórkowe-ledwo-widać, ale jest ;)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Śro paź 05, 2011 4:39 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, już się o Was martwiłam :P
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 05, 2011 6:17 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mrok, gdzie Ty masz nogi a gdzie głowę, bo nie widzę! 8O

A o mnie się ktoś pyta, ale nie wiem czy chcę tam iść,

Zdzisław
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 05, 2011 8:40 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Dzisiaj w nocy Duża przeżyła szok, obudziła się nawet-nie-wie-o-której obróciła się, a obok niej śpi Badyl i... Mroczek :D Duża szybko się obróciła spowrotem, żeby go nie wystraszyć, a jak później znowu się obudziła czarnego nie było...
Wspaniale, Zdzichu, kto, gdzie? Zaufaj mi, fajnie jest mieć swoich Dużych na stałe, i nie musieć bronić miski przed przybłędami ;)
Głowa jest tam gdzie oczy, w kierunku aparatu, przednie łapki się zamazały, a tylne widać merdające w górze z tyłu ;)
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Śro paź 05, 2011 9:12 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

no ale z Mroka akrobata... ja tak nie umiem

ja dokładnie jeszcze nic nie wiem, jakaś pani Ela się mną interesuję, ale jeszcze nie wiem czy ją lubię

moja terażniejsza Duża kazała sobie na razie nie robić nadziei, ale podobno byłbym więcej głaskany i nie taki brudny (to mi akurat nie przeszkadza...)

Zdzichu
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Śro paź 05, 2011 15:41 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

kaja555 pisze:no ale z Mroka akrobata... ja tak nie umiem

ja dokładnie jeszcze nic nie wiem, jakaś pani Ela się mną interesuję, ale jeszcze nie wiem czy ją lubię

moja terażniejsza Duża kazała sobie na razie nie robić nadziei, ale podobno byłbym więcej głaskany i nie taki brudny (to mi akurat nie przeszkadza...)

Zdzichu

Twoja teraźniejsza Duża nie dba o Twoje futerko?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw paź 06, 2011 6:28 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

MalgWroclaw pisze:
kaja555 pisze:no ale z Mroka akrobata... ja tak nie umiem

Zdzichu

Twoja teraźniejsza Duża nie dba o Twoje futerko?
Fasolka

Fasolko, ja śpię na brudnej hali na blachach, myję się codziennie ale śpię w brudzie, przynajmniej tak mówi Duża. Cokolwiek mam nowego do spania to na drugi dzień już jest brudne. Ale obiecuję, że jak będę mieć swój dom i mi się spodoba, to się doczyszczę. Mrok, ty też się postaraj i szukaj sobie domku.

Zdzichu
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Czw paź 06, 2011 7:13 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

kaja555 pisze:Fasolko, ja śpię na brudnej hali na blachach, myję się codziennie ale śpię w brudzie, przynajmniej tak mówi Duża. Cokolwiek mam nowego do spania to na drugi dzień już jest brudne. Ale obiecuję, że jak będę mieć swój dom i mi się spodoba, to się doczyszczę. Mrok, ty też się postaraj i szukaj sobie domku.
Zdzichu

Trzymam za Ciebie łapki, żebyś miał swój własny dom. W moim co prawda nie jest super fajnie, ale to mój dom (i niech sobie Frania mówi, co chce). No i duża mnie kocha.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw paź 06, 2011 7:24 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Miaudoberek. Moja Duża też mówi, że mnie kocha. Tylko dlaczego tak często pozwala mnie kłuć?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 06, 2011 9:40 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Mnie dawno nie kłuli, ale znowu mam do weterynarza jechać się sprawdzić :strach: Każdy kot wie co to oznacza - kłujanie :(
Mroczek ostatnio sam chyba nie wie, czy chce się dać pogłaskać, czy nie :mrgreen:
Zdzichu, ale będziesz miał fajnie, jak będziesz miał domek! Uwierz mi :)
Badylek który ma domek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt paź 07, 2011 18:50 Re: Badylek - cushingowiec, przybył Mroczek - straszek

Badylku, jak się masz? Byłeś już w gabinecie?
Mnie duża zawiozła dziś i jutro znów zawiezie :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]