Moderator: Estraven
maciejowa pisze:Dzień dobryAle ziiiiimno
SecretFire pisze:Ja piec lat o nowe krzeslo walczylam
Następna bez krzesła SecretFire pisze:Jozia bede zbierac dla Ciebie kredki itp.
jozefina1970 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobryAle ziiiiimno
U nas już trochę cieplej ale śnieg pada![]()
Shalom, to co mogłam to pokserowałam ale sama wiesz, że wszystkiego się nie da. Szczególnie trudno zrobić diagnozę intelektu takim dzieciom jak nasze - nawet obserwacji nie ma porządnych, inaczej jest w rodzinie. Ale co zrobić, trzeba sobie radzić. I tak jest najlepiej jak na komisji lekarz psychiatra daje stopień na dwa lata albo pyta mnie, czy on z tego wyjdzieZawsze odpowiadam, ze tak, jeszcze go nawet na studia poślemy
shalom pisze:jozefina1970 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobryAle ziiiiimno
U nas już trochę cieplej ale śnieg pada![]()
Shalom, to co mogłam to pokserowałam ale sama wiesz, że wszystkiego się nie da. Szczególnie trudno zrobić diagnozę intelektu takim dzieciom jak nasze - nawet obserwacji nie ma porządnych, inaczej jest w rodzinie. Ale co zrobić, trzeba sobie radzić. I tak jest najlepiej jak na komisji lekarz psychiatra daje stopień na dwa lata albo pyta mnie, czy on z tego wyjdzieZawsze odpowiadam, ze tak, jeszcze go nawet na studia poślemy
Ale to możesz kserować? no bo to w końcu wbrew prawom autorskim i w takich oficjalnych papierach i teczkach to myslałam że nie można
jak to fajnie brzmijozefina1970 pisze:Szczególnie trudno zrobić diagnozę intelektu
jozefina1970 pisze:Następna bez krzesła
Coś jak król bez tronu, nie? :
jaSecretFire pisze:Kto chce ocenic, czy jestem glupia czy madra?

Patmol pisze:ja bym tez chciałabym mieć zrobioną diagnozę intelektu
Erin pisze:To jak Wy siedzicie?
Patmol pisze:jaSecretFire pisze:Kto chce ocenic, czy jestem glupia czy madra?![]()
jesteś super mądra dziewczynka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], luty-1 i 31 gości