Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 13:54 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Wielbłądzio pisze:
Dorota pisze:Brawo, Wielbladziu! :D

Za co? Że wstałam?
Nie miałam wyjścia, gady same do weta nie pojadą :twisted:

Pewnie za to że i wstałaś, i pojadłaś.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 12, 2011 14:38 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Wielbłądzio pisze:Dzięki Kinga 8)
Chudzielec nie jestem bynajmniej: 58,5 kg żywej wagi przy niecałym 1,60 m wzrostu :(

A nie mówiłam, że będzie doktor Adam... ? A ja się głupia wzięłam i ubrałam <ikonka waląca głową w mur> :crying:
Innym razem :smokin:

Krew Buziaczka pobrana, Żabiszon dostał antybiotyk na kolejne 5 dni (tym razem 24-godzinny, nie 48-, czyli bedę musiała kłuć go codziennie) + małe opakowanie karmy hypoallergenic na próbę (czy jeśli nie będzie jadł nic innego, przestanie się drapać). W środę na kontrolę... No i Dziuńce przydałoby się na wszelki wypadek też zbadać krew.
Wysiadamy. Zostało nam wszystkiego razem niecałe 1000 złotych. Tylko dzisiaj (za krew, żarcie i 5x zastrzyki) - 110 złotych :( Naprawdę muszę poszukać jakiegoś dobrodusznego weta, który będzie skłonny przyjmować ode mnie opłaty w naturze :roll:

Niech ja jeszcze raz zobaczę na wątku narzekanie pisemne na swoją "tłustą dupę" w Twoim wykonaniu, to przysięgam, bujnę się do W-wy i Cię znajdę :twisted: A wtedy: drżyj w przerażeniu bezdennym, bo nie wiem, com ci skłonna uczynić :twisted:
Ty jesteś w normie. Przestań się doszukiwać grubości swego ciała, bo z premedytacją zacznę Ci życzyć, żebyś sobie dziecko urodziła :P Z reguły dopiero wtedy zaczyna się doceniać, że przed faktem ciąży było się szczupłym :roll: I w dodatku było się idiotką skończoną, bo się uważało, że jest zgoła inaczej :roll: :roll:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob lut 12, 2011 14:40 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lut 12, 2011 14:56 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

vega29 pisze:Niech ja jeszcze raz zobaczę na wątku narzekanie pisemne na swoją "tłustą dupę" w Twoim wykonaniu, to przysięgam, bujnę się do W-wy i Cię znajdę :twisted: A wtedy: drżyj w przerażeniu bezdennym, bo nie wiem, com ci skłonna uczynić :twisted:
Ty jesteś w normie. Przestań się doszukiwać grubości swego ciała, bo z premedytacją zacznę Ci życzyć, żebyś sobie dziecko urodziła :P Z reguły dopiero wtedy zaczyna się doceniać, że przed faktem ciąży było się szczupłym :roll: I w dodatku było się idiotką skończoną, bo się uważało, że jest zgoła inaczej :roll: :roll:

Albo z czułością wspomina minione bezpowrotnie krągłości... Niektóre kobiety po dziecku chudną na suchy wiór - też masakrycznie wygląda.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob lut 12, 2011 15:47 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

kinga w. pisze:
vega29 pisze:Niech ja jeszcze raz zobaczę na wątku narzekanie pisemne na swoją "tłustą dupę" w Twoim wykonaniu, to przysięgam, bujnę się do W-wy i Cię znajdę :twisted: A wtedy: drżyj w przerażeniu bezdennym, bo nie wiem, com ci skłonna uczynić :twisted:

Albo z czułością wspomina minione bezpowrotnie krągłości... Niektóre kobiety po dziecku chudną na suchy wiór - też masakrycznie wygląda.

Masz rację, ale takie są w mniejszości :roll: , do której ja się niestety nie zaliczam :crying: :crying: :crying: Bo chyba wolałabym być już wiórem :roll:
Obrazek

vega29

Post » Sob lut 12, 2011 16:41 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

na życzenie - 8) eliksir na bycie wiórem albo na ciążę
(do wyboru -właściwe podkreślić) Obrazek)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 12, 2011 18:16 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Patmol pisze:na życzenie - 8) eliksir na bycie wiórem albo na ciążę

To ja poproszę w duuuużej ilości :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Sob lut 12, 2011 20:35 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Ja też. Vega, koleżanki takie dwie mam. Była laska, wiotka, biuścik skromny, taki "sportowy", ale ogólnie faaajne ciasteczko. Dwoje dzieci u jednej, troje u drugiej i wygląda jak jej własna mama - buzia została fajna, reszta to taka zasuszona wrona - kompletne bezbiuście, brak bioder... Nogi nadal fajne, ale reszta to chłopak. Czy ja wiem czy to lepsze?
Obrazek

kinga w.

Post » Sob lut 12, 2011 20:48 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

No wiesz, ze mnie zawsze była kategoria "nieco powyżej normy" (czyli leciutka nadwaga), więc skromnie liczyłam, że po ciąży uda mi się osiągnąć figurę i wagę "w normie" przy "leciutkim powiększeniu biustu" :roll: . W końcu mam bliźniaki, więc na brak ruchu nie narzekam. A wyszło na to, że jestem trochę bardziej niż "nieco powyżej normy" :crying: . Tylko cycki się powiększyły zgodnie z życzeniem :twisted: .
No ale mogłoby być duuuużo gorzej, jeśli spojrzeć na pozostałe, stanowczo otyłe egzemplarze w mojej rodzinie stron obojga :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Sob lut 12, 2011 23:10 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

vega29 pisze:(...)

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
<ucieka ze swojego własnego wątku i nie wraca aż do jutra> :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 12, 2011 23:11 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

vega29 pisze:
Patmol pisze:na życzenie - 8) eliksir na bycie wiórem albo na ciążę

To ja poproszę w duuuużej ilości :mrgreen:

Ja też.
Bylebyś tylko w ferworze walki przypadkiem się nie pomyliła :strach: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 12, 2011 23:16 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Pozdrawiam wieczornie z Łodzi 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lut 12, 2011 23:24 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

.....i nie tylko 8) :wink: ........
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lut 12, 2011 23:31 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

vega29 pisze:No wiesz, ze mnie zawsze była kategoria "nieco powyżej normy" (czyli leciutka nadwaga), więc skromnie liczyłam, że po ciąży uda mi się osiągnąć figurę i wagę "w normie" przy "leciutkim powiększeniu biustu" :roll: . W końcu mam bliźniaki, więc na brak ruchu nie narzekam. A wyszło na to, że jestem trochę bardziej niż "nieco powyżej normy" :crying: . Tylko cycki się powiększyły zgodnie z życzeniem :twisted: .
No ale mogłoby być duuuużo gorzej, jeśli spojrzeć na pozostałe, stanowczo otyłe egzemplarze w mojej rodzinie stron obojga :mrgreen:

To i tak masz dobrze. Mnie po każdej ciązy "zostawało" i tak sobie spokojnie rosło i rosło... Czasem coś udało sie zrzucić, ale tylko na chwilę. Bliźniaki też mam - nie pomogły nic a nic. A tutaj to już zupełnie umarł w butach - kuchnia wyjątkowo duporobna, nawet jeśli kombinować po polsku. Niby walczę, ale skutki nie są zbyt motywujące.
Obrazek

kinga w.

Post » Sob lut 12, 2011 23:37 Re: Jedyne takie Dranie. Jestem totalnym życiowym wielbłądem :(

Wielbłądzio pisze:
vega29 pisze:(...)

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
<ucieka ze swojego własnego wątku i nie wraca aż do jutra> :twisted:

I tak cię dogonię :P :twisted:

kinga w. pisze:To i tak masz dobrze. Mnie po każdej ciązy "zostawało" i tak sobie spokojnie rosło i rosło... Czasem coś udało sie zrzucić, ale tylko na chwilę. Bliźniaki też mam - nie pomogły nic a nic. A tutaj to już zupełnie umarł w butach - kuchnia wyjątkowo duporobna, nawet jeśli kombinować po polsku. Niby walczę, ale skutki nie są zbyt motywujące.

Taaa... na Wyspach to już prawie nic naturalnego nie mają, sam pompowany szmelc :roll:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]