Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 23:38 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Mam nowy laptop, śliczny i taki kochany ;)

Obrazek Obrazek

Laptop na wyczerpaniu :mrgreen:
Obrazek

I przesyłka, tym razem dla mnie - z laptopem w gotowości :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob gru 10, 2011 0:55 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

:lol: Fajny sprzęt! :mrgreen:
Nowoczesny bardzo! Sam mysz obsługuje. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob gru 10, 2011 10:45 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

na jednym zdjęciu widzę laptop w stanie zahibernowania 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob gru 10, 2011 10:53 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:Mam nowy laptop, śliczny i taki kochany ;)

Obrazek Obrazek

Laptop na wyczerpaniu :mrgreen:
Obrazek

I przesyłka, tym razem dla mnie - z laptopem w gotowości :mrgreen:
Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: yyyyyyy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 11, 2011 21:30 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Dopadła mnie chyba grypa. No kurde nie miała kiedy - nie mogę teraz chorować. Do maja nie mogę :(

Dzisiaj tylko leżałyśmy i spałyśmy. Niki też pokichuje częściej. To chyba przez to dokarmianie ptaków. Zazwyczaj jak otwieram okno, aby sprzątnąć w karmniku lub dosypać ziarna, przeganiam Niki z pokoju, ale ta nie wiadomo kiedy pojawia się na łóżku albo nawet na parapecie.

A tak spałyśmy kilka godzin. Wcale nie głaskałam Niki, bo nie miałam siły,a ona tylko się wyciągała i wyciągała... :) (jakość fatalna, bo robione komórką i do tego po ciemku)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Ale zmęczyłam się tym pisaniem :( wracam do łóżka i mojego termoforka :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Nie gru 11, 2011 21:36 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

jak słodko wygląda taka rozciągnięta :1luvu:

Aguś, gorąca herbata z sokiem malinowym i polopirynka :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 11, 2011 21:59 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Aspirynka C Bayera. :wink:
Słodko śpicie. :mrgreen:
Zdrówka!!!! :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Pon gru 12, 2011 22:22 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Zdróweczka pełno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nikusiu,moje Słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: dbaj o Pańcie ,dobrze?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon gru 12, 2011 23:36 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Nikuśka dba o mnie. Dziś grzała mnie tak:

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Wto gru 13, 2011 0:24 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Słodko!! :1luvu:
Mam nadzieję, że infekcja Ci mija.
Dobrej nocy, miłych snów.
A ty Nikuniu grzej Pańcię całą noc. :mrgreen: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Wto gru 13, 2011 22:38 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:Nikuśka dba o mnie. Dziś grzała mnie tak:

Obrazek

odpływam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 13, 2011 22:57 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Kochana Nikusia - jak ładnie dba o Ciebie :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro gru 14, 2011 0:28 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Dba, moje kochane maleństwo. Nie poszłam dzisiaj do pracy. Pół dnia przeleżałam, resztę przesiedziałam opatulona w koc, oczywiście w asyście Nikuśki. Zdrowa nie jestem, ale obowiązki wzywają.

Obrazek

Ktoś mnie szukał?
Obrazek

Haaalooo... tu jestem!
Obrazek

Trochę się umyję...
Obrazek

Co się patrzysz? Nie przeszkadzaj!
Obrazek

No dobra, patrz sobie...
Obrazek

Wiesz co... pożegnaj się i chodź spaaać... Jutro musisz iść dooo praaacy.
Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Śro gru 14, 2011 1:18 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Ale sobie pogadała. :lol:
Słodyczka kochana! :1luvu:
Cóż pozostaje życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i krótkiego dnia w pracy. :ok:
Obrazek

selene00

Post » Śro gru 21, 2011 17:19 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

U nas już trochę świątecznie. Duża przewiozła nas do swoich rodziców.
Tu stoi jakieś drzewko i powiedzieli mi, że będzie ubrane i będę mogła się bawić. Ciekawe o czym oni mówią, ale bawić to ja się lubię.
W domu robię to tak:
Obrazek
Zwiedziłam już wszystkie kąty i zaliczyłam wszystkie półki i sprzęty. To też może być mój dom. Chodzę z wyprostowanym ogonkiem i już nie przeszkadzam ludziom spać.
Duża przywiozła mi tu mój drapak, kocyki i zabawki. Fajnie jest.

Tylko duża ciągle w papierach siedzi... Obiecała, że dziś już ostatni raz, od jutra ma wolne i nie idzie do pracy. Nie wiem, czy mówi prawdę.
Bardzo lubię moją duża i chcę się z nią bawić i do niej przytulać, ale wczoraj to się strasznie nudziłam, bo nikt nie miał dla mnie czasu. Duża nawet nie zauważyła, że zasnęłam za jej plecami...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Już tu nie będziemy zaglądać w najbliższych dniach, więc duża prosiła, abym życzyła wszystkim samej dobroci, miłych chwil w super atmosferze, dużo smakołyków i niespodzianek.
Wesołych Świąt!!!

Niki i duża
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]