Ja Ci dam łyse, to nie ta rasaMariaD pisze:Dostałam w prezencie piękna błękitną włóczkę.Mogę część odstąpić w szczytnym celu dogrzania mniej owłosionych. Pod hasłem: futrzane - łysym!
No ostatecznie może być łyse inaczej

Moderator: Estraven
Ja Ci dam łyse, to nie ta rasaMariaD pisze:Dostałam w prezencie piękna błękitną włóczkę.Mogę część odstąpić w szczytnym celu dogrzania mniej owłosionych. Pod hasłem: futrzane - łysym!

Kicorek pisze:Ja Ci dam łyse, to nie ta rasaMariaD pisze:Dostałam w prezencie piękna błękitną włóczkę.Mogę część odstąpić w szczytnym celu dogrzania mniej owłosionych. Pod hasłem: futrzane - łysym!
Kicorek pisze:Ale obiecuję, że to był jednorazowy wyskok![]()
Kicorek pisze:Ja Ci dam łyse, to nie ta rasa
O zakupy mi chodziłoMarcepan pisze:Kicorek pisze:Ale obiecuję, że to był jednorazowy wyskok![]()
udam, że tego nie napisałaś
Wyjątek potwierdzający regułęMarcepan pisze:Kicorek pisze:Ja Ci dam łyse, to nie ta rasa
hmmm. hmmmm. hmmmmm.
mam swojego Marcepana przed oczyma...
Kicorek pisze:O zakupy mi chodziłoMarcepan pisze:Kicorek pisze:Ale obiecuję, że to był jednorazowy wyskok![]()
udam, że tego nie napisałaś![]()

No właśnie odkryłam, ze takKicorek pisze:A Kafka organizuje coś w tym roku? Jeżeli tak i terminy plus pogoda będą pasować, to mogę wziąć młodego

ewkaa pisze:Ciekawa jestem co Gamiś powie na takiego zmiennofutrzsatego inaczej

Kicorek pisze:Dziś czeka Hestię sądny dzień - kąpiel.
Podejrzewam, że wycie będzie słychać aż na Mokotowie
No ona akurat mogła by się trochę rozebraćMariaD pisze:ewkaa pisze:Ciekawa jestem co Gamiś powie na takiego zmiennofutrzsatego inaczej
Ej, to znaczy, że wszystkie koty muszą się rozbierać na wiosnę?![]()
MariaD pisze:Tylko żeby zbyt ekstremalnie sobie tego pokazu do serca nie wzięła...Chyba nie chcesz sfinksa zamiast panienki MCO?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 24 gości