koconek pisze:no właśnie, a to pośmiecmy jej tutaj, ha!![]()
zaraz wrzuci nas do opcji ;wrog;

Moderator: Estraven
koconek pisze:no właśnie, a to pośmiecmy jej tutaj, ha!![]()
koconek pisze:własnie! czuję się teraz skrzywdzona i chcę o tym pogadac...![]()
![]()
koconek pisze:własnie! czuję się teraz skrzywdzona i chcę o tym pogadac...![]()
![]()
zabers pisze:kocon - A śmieć sobie do woli. Uprzedzam jednak, ze gołych Nubijczyków nie ma (nie domagaj się - nie będzie)
Informacja dla niezorientowanych - kocon nie czyta listy adresatów i uparcie śmieci mi na PW, zapychając skrzynkę osobistymi wynurzeniami o charakterze marzycielsko-erotycznym skierowanymi do ludu pracującego miast i wsi. (żeby nie było - jestem aspołeczna)
aga9955 pisze:koconek pisze:no właśnie, a to pośmiecmy jej tutaj, ha!![]()
zaraz wrzuci nas do opcji ;wrog;
zabers pisze:kocon - A śmieć sobie do woli. Uprzedzam jednak, ze gołych Nubijczyków nie ma (nie domagaj się - nie będzie)
Informacja dla niezorientowanych - kocon nie czyta listy adresatów i uparcie śmieci mi na PW, zapychając skrzynkę osobistymi wynurzeniami o charakterze marzycielsko-erotycznym skierowanymi do ludu pracującego miast i wsi. (żeby nie było - jestem aspołeczna)
koconek pisze:dokładnie!![]()
osoby ignorowane to....
zabers pisze:koconek pisze:dokładnie!![]()
osoby ignorowane to....
Zakładasz "czarną listę"? Ale fajnie. Pierwszaaa.W jakim będzie kolorze? (bo czerwony i różowy już zajęte)
zabers pisze:aga9955, "sie nie śmiej". "Czarna lista" jest praktyczna - praktycznie nie spełnia swojej roli, ale podnosi iluzoryczne poczucie wewnętrznej harmonii Twórcy (coś jak pomnik bez cokołu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 223 gości