Kasia od Behemotha pisze:Kiedyś ci te koty ukradne
I zgadzam się z Kociarą. Każdy zwierzak ma swój nieodoparty urok. Jak w piosence z "Przygód kota Filemona"
Weźmiesz Kretki!?

Cześć Kasiu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia od Behemotha pisze:Kiedyś ci te koty ukradne
I zgadzam się z Kociarą. Każdy zwierzak ma swój nieodoparty urok. Jak w piosence z "Przygód kota Filemona"
Kociara82 pisze:Kropeczko, ale slonko jeszcze nie grzeje tak fajnie, wiosennie... jeszcze trzeba na to poczekac troche
alus1 pisze:Bry wieczór Kretkowym padam na buziaka i zmykam do łożka
kalair pisze:Kasia od Behemotha pisze:Kiedyś ci te koty ukradne
Weźmiesz Kretki!?![]()
HURRA!!!
![]()
![]()
![]()
Cześć Kasiu!
Kociara82 pisze:Iriska, do d... grzeje!![]()
kalair, ide o zaklad, ze jakby przyszlo faktycznie co do czego, to bys oddala wszystko, co masz, ale zadnej kici za h...a nie!
kalair pisze:Kociara82 pisze:Kropeczko, ale slonko jeszcze nie grzeje tak fajnie, wiosennie... jeszcze trzeba na to poczekac troche
Ciociu, przez szybkę grzeje.
Iriska
bubor pisze:kalair pisze:Kasia od Behemotha pisze:Kiedyś ci te koty ukradne
Weźmiesz Kretki!?![]()
HURRA!!!
![]()
![]()
![]()
Cześć Kasiu!
Przecież Ty sie na śmierć zanudzisz bez Kretek Kalair
bubor pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:Kropeczko, ale slonko jeszcze nie grzeje tak fajnie, wiosennie... jeszcze trzeba na to poczekac troche
Ciociu, przez szybkę grzeje.
Iriska
Dokładnie tak , puki co przez szybkę jest najfajniej
Kropcia
Kasia od Behemotha pisze:Aż się chce wycałować ten nosek A kretki wezmę, ale ty weźmiesz ode mnie tych dwóch kretynów co się ganiają po domu i walczą o dominację. A Zośka patrzy mi przez ramię co piszę. Za chwile będe miała znowu buro-czarną kulę skaczących sobie do gardeł psycholi
kalair pisze:Ale tam..przerzucę się na moją drugą miłośc-kwiatuszki.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości