Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pon sty 11, 2010 20:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Tak, mnie też byłoby trudno wyobrazić sobie coś bardziej beznadziejnego do osiatkowania :twisted: :twisted: :twisted:
Gdybym to ja osobiście wybierała dla siebie mieszkanie, ze względu na ten balkon na 100% nie zdecydowałabym się na to :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 11, 2010 20:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Wielbłądzio pisze:Tak, mnie też byłoby trudno wyobrazić sobie coś bardziej beznadziejnego do osiatkowania :twisted: :twisted: :twisted:
Gdybym to ja osobiście wybierała dla siebie mieszkanie, ze względu na ten balkon na 100% nie zdecydowałabym się na to :?

Ale nie ma sytuacji bez wyjścia , czy to zaokrąglenie i ćwiartka są na jednym końcu balkonu a reszta jest w miarę " foremna " ?

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sty 11, 2010 20:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Ćwiartka jest na jednym końcu, ale półkole niestety w środku :twisted:
Ja już się pogodziłam z faktem, że z tego balkonu koty nie będą miały pożytku - ale szkoda :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sty 11, 2010 20:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

No faktycznie...dziwny balkon.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 11, 2010 23:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Basia jest prześliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon sty 11, 2010 23:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Można ewentualnie zrobić wolierę z dziurą na drzwi od tarasu :twisted: :roll: Ale to też kosztowne jest :? i z zewnątrz będzie wyglądało jakbyś miała dużą klatkę na tarasie.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sty 12, 2010 21:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Przede wszystkim warto by sie było dowiedzieć co o zabudowach / osiatkowaniach balkonu sądzi spółdzielnia / wspólnota mieszkaniowa , czasami nawet z ich strony są problemy :roll: .

bubor

Post » Wto sty 12, 2010 23:47 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Jak ja osiatkowywałam balkon to się okazało że jest absolutny zakaz zakładania czegokolwiek na otwór balkonowy, szczególnie bez zgody zarządu. Ale jak spojrzałam na mój blok z zewnątrz, to dałam se spokój z przepisami :wink: A poza tym mojej siatki nawet nie widać z dołu że jest. Nie wiem co sobie myślą sąsiedzi i przechodnie jak widzą na moim balkonie kota dwoma łapami zaczepionymi "w powietrzu" i patrzącego w dół :twisted: No, ale woliera z "ramką" to co innego :?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 13, 2010 19:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Jesteśmy.
Wcięło mi dosyć długiego posta, nie jestem chyba w stanie odtworzyć, co tam w nim napisałam :twisted:

Koty na swoje i moje szczęście mają się mniej więcej dobrze (stan zapalny u Bidzi powoli daje spokój, oby), o mnie nie da się tego powiedzieć. Dzisiaj chyba powinnam się cieszyć, bo niewątpliwie mam ku temu pewien ważny powód - ale nie potrafię, ja chyba już w ogóle nie potrafię się z niczego cieszyć :( Mam wrażenie, że z każdym dniem zakopuję się coraz głębiej w tym dole i coraz bardziej nieprawdopodobna wydaje mi się perspektywa powrotu do jakiejkolwiek namiastki normalności, normalnego stanu psychiki. Pani doktor jest chyba bezradna, chociaż podoba mi się jako lekarz i nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia... Jutro dostanę pewnie kolejne leki - kolejne, które okażą się o kant d. potłuc... Smutno :(

Piotruś szkoli się w sztuce otwierania szafek kuchennych: pewnie z próżną nadzieją, że wenątrz którejś znajdzie coś, co można będzie ukraść i zjeść :twisted: Tadźka sprała Basię po głowie i teraz utrudzona odpoczywa zwinięta w kłębek na kanapie, a Nunka obok niej (hmm, ciekawe, która z nich dwóch pierwsza teraz przyłoży tej drugiej po łbie :roll: :twisted: ). Busiaczka skacze na klamkę w sypialni = wzywa Mamusię na czytanie do łóżka (co jak zwykle będzie jej skutecznie uniemożliwiać). Bidziuś śpi na dywanie. Maciuś siedzi obok na komodzie i mruczy jak opętany (on już tak ma, pamiętacie, prawda ;)?), Żabsko - no oczywiście, a jakże :roll: - znów pogryza chrupki...
Ciemno, zimno, smutno. Mnie chyba nawet wiosna nie pomoże. Coraz bardziej przeraża mnie fakt, że wszystko może się skończyć tak mało zależnie ode mnie. Że mogę je zawieść, zostawić, osierocić, skazać na marny los.

Wielbłądzio

Post » Śro sty 13, 2010 22:32 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Wielbłądzio pisze: Coraz bardziej przeraża mnie fakt, że wszystko może się skończyć tak mało zależnie ode mnie. Że mogę je zawieść, zostawić, osierocić, skazać na marny los.

Przecież wiesz, że nie możesz...
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw sty 14, 2010 19:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Wróciłam.
Żadnych nowych leków nie, za to tych, które już biorę, zmieniona dawka :roll:
Zimno. Boję się.
Maciek mruczy.
Idę do Buśki.
Jej upierdliwa namolność doprowadziła mnie dzisiaj w nocy do łez: ten kot kocha naprawdę BEZGRANICZNIE...

:(

Wielbłądzio

Post » Czw sty 14, 2010 20:47 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Są koty kochające bezgranicznie swych Dużych i są też Duzi bardziej kochający koty niż ludzi :wink:

bubor

Post » Czw sty 14, 2010 21:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Wielbłąd, przepraszam, że to napiszę, ale czuję nieodpowiednią osobą w tym wątku. Ja tego po prostu nie rozumiem. Nie potrafię Ci pomóc w żaden sposób, choć bardzo bym chciała. Ani nawet połączyć się w bólu. Myślę, że dla osób takich jak Ty ważne jest, aby ich wypowiedzi czytał ktoś kto to rozumie, czuje się tak samo. Już samo to pomaga. Wróciłaś na podforum dla deprechowiczów? Czarna Żmija is gone. Już nie wróci....
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw sty 14, 2010 21:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Jeeestem.
I bede.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 14, 2010 21:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

I ja jestem.

Basia :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]