Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 12:11 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
się posiurałam i sama potrzebuje teraz prysznica! :twisted:

masz wybitnie wodolubne kotołazy, megaspokój, luz totalny, w ogóle prysznic pod bródką jest git i w ogóle pachwinki mi jeszcze opłucz, a potem puderkiem posyp i perfumą jaką skrop :mrgreen: nie uwierzyłabym, gdybym nie zobaczyła zdjęć :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Nie sty 03, 2010 13:20 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

No widzicie - mam w domu AZ DWA zaprzeczenia wszelkim teoriom na temat kociego wodowstrętu :mrgreen:

Fri - nie siuraj już...w razie co mam znajomego co rozwozi Seni :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie sty 03, 2010 13:26 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

ale aż dwa???!!! Opaczność Cieu wyraziście rozpieszcza... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Pon sty 04, 2010 13:12 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

Fri pisze:ale aż dwa???!!! Opaczność Cieu wyraziście rozpieszcza... :twisted:

Albo ja mam takie zdolności :?: Może ja jestem jakaś "kocia szeptunka" co to koty przy kąpieli uspokaja...W razie co mogę sprawdzić to na innym kocie :mrgreen: ....

Asia_Siunia

Post » Pon sty 04, 2010 13:26 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

Asia_Siunia pisze:

Albo ja mam takie zdolności :?: Może ja jestem jakaś "kocia szeptunka" co to koty przy kąpieli uspokaja...W razie co mogę sprawdzić to na innym kocie :mrgreen: ....

no Georg-inia zawsze zaprasza do sprawdzenia takich rzeczy przy Georgu :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 04, 2010 13:31 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

magdaradek pisze:
Asia_Siunia pisze:

no Georg-inia zawsze zaprasza do sprawdzenia takich rzeczy przy Georgu :twisted: :twisted: :twisted:

Gdyby nie odległość z chęcią bym przetestowała :D a przyznam, ze pierwsza myśl jogo testować padła na Georga :mrgreen:...no ale zapewne są inne kąpielowe narwańce bliżej mnie :wink:

Asia_Siunia

Post » Pon sty 04, 2010 13:44 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

Asia_Siunia pisze: Gdyby nie odległość z chęcią bym przetestowała :D a przyznam, ze pierwsza myśl jogo testować padła na Georga :mrgreen:...no ale zapewne są inne kąpielowe narwańce bliżej mnie :wink:

Kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz :strach: :strach: :strach: Obrazek

Swoją drogą chciała bym to zobaczyć :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 04, 2010 14:31 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

gosiaa pisze:
Asia_Siunia pisze: Gdyby nie odległość z chęcią bym przetestowała :D a przyznam, ze pierwsza myśl jogo testować padła na Georga :mrgreen:...no ale zapewne są inne kąpielowe narwańce bliżej mnie :wink:

Kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz :strach: :strach: :strach: Obrazek

Swoją drogą chciała bym to zobaczyć :mrgreen:

Czyżby po nagraniu kąpieliska Goerga "Piła 7" murowana :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Czw sty 07, 2010 13:01 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

Ostatnio będąc ze znajomą u jej okolicznego weta dowiedziałam się, że koty kastraty powinny od czasu do czasu jadać karmę "odkamieniąjącą" Hill,sa gdyż kastraty mają tendencję do zakamieniania układu moczowego wówczas kocur potrafi sikać krwią....Hmmm nie wiem czy chodziło tu o chwyt marketingowy aby wcisnąć nam Hill,sa czy też to prawda :?:

Poza tym Zulciu odkrył, ze kiedy jestem przy kompie to on może sobie na półce niżej posiedzieć na drukarce, drapiąc i tuptając można ją włączyć w 3 sekundy i wtedy tak fajnie się tam świeci na monitorku a jak się dobrze trafi to i włączy się skaner i można podejrzeć fajne światełka.... :twisted: . On uwielbia jak coś drukuję, śledzi wówczas światełko lasera zachwycony, pomaga łapką wyjmować kartki...no a teraz doszedł do tego, że sam może owe urządzenie włączyć i mieć super zabawę!

Asia_Siunia

Post » Czw sty 07, 2010 13:28 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

lepszy cfaniak!

fridzielec rozpracowywał kiedyś system otwierania drzwi poprzez naciskanie na klamkę... dla bezpieczeństwa zaczęliśmy przekręcać klucz w zamku, w związku z czym wykombinował, żeby zanim naciśnie klamkę - wydłubać klucz i wrzucić go pod fotel... dodam, że robił tak akurat wtedy, gdy drzwi nie były zamykane w związku z czym ma się teraz za Arsena Lupina... :roll:
Obrazek

Fri

Post » Czw sty 07, 2010 13:29 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

co do tej karmy to nie pomogę zbytnio, ale tak sobie myślę, że np. mój lekarz coś by mi na ten temat powiedział.....obstawiałabym chwyt marketingowy, ale się nawet CoolCaty dopytam.

A Zulusek to spryciarz i mądrala jest :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sty 07, 2010 13:34 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

informatyk Ci wyrósł jak nic! jeszcze trochę się podszkoli i będzie skanował swoje poduszki stópkowe i umieszczał na forum, do podziwiania :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 07, 2010 13:38 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

w sumie lepiej, żeby stópkopodusie niż ... zad :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Czw sty 07, 2010 13:45 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

e tam, u facetuf to ino zad najfajnieszy do oglądania ze wszystkiego :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sty 07, 2010 13:49 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

nie bluźnij, kobieto! :mrgreen:
stópkopodusie som fajniusie :twisted:
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]