Snycek nie pozwoli sobie smarować dziąseł, a ja nie umiem tego zrobić bez jego "współpracy"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bena pisze:A jak tam sówka?
JoasiaS pisze:Bena pisze:A jak tam sówka?
A chyba jej coraz lepiej. Dziś rano przez chwilę wisiała w klatce do góry nogami jak papuga. Albo jej się tak nudzi, że już sama nie wie co ze sobą robić, albo to oznaka wyluzowania. Trudno się zorientować po jej minie
![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Bena pisze:A jak tam sówka?
A chyba jej coraz lepiej. Dziś rano przez chwilę wisiała w klatce do góry nogami jak papuga. Albo jej się tak nudzi, że już sama nie wie co ze sobą robić, albo to oznaka wyluzowania. Trudno się zorientować po jej minie
![]()
a gdzie fota?
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Bena pisze:A jak tam sówka?
![]()
a gdzie fota?
Fot wujek robić nie pozwala. Ptaszyska nie wolno stresować i już. Ja nawet do niej zaglądam, bo macha skrzydłami jak wściekła na widok ludzia. Jeszcze sobie uszkodzi to wracające do zdrowia i będzie to moja wina
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Bena pisze:A jak tam sówka?
Dziś rano przez chwilę wisiała w klatce do góry nogami jak papuga :lol:
Papugi wiszą do góry nogami?Ja takie powiedzonko kończę: "jak nietoperz"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1407 gości