A my mamy prosbe do Trawki, zeby podala naszej Duzej przepis na ciasto na pierogi
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Jutro robię pierogi zkapustą i grzybami![]()
Wlasnie zrobiłam farsz
Chat pisze:
A my mamy prosbe do Trawki, zeby podala naszej Duzej przepis na ciasto na pierogiBo nasza Duza jest taka dupa, ze zawsze jej jakies twardawe wychodzi. Albo klejace. A my lubimy pierogi
trawa11 pisze:moś pisze:A ja uwielbiam pierogi z miesem, takie domowe..ale to tylko moja mam takie potrafila zrobic, no czasami i teraz tesciowa
ja nie robię z mięsem![]()
a moze powinnam![]()
![]()
Kociama pisze:trawa11 pisze:Jutro robię pierogi zkapustą i grzybami![]()
Wlasnie zrobiłam farsz
mniammm![]()
Madzia w tym roku chciałaby krokiety andrutowe z kapusta i grzybami
uwielbiam tez
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:A ja uwielbiam pierogi z miesem, takie domowe..ale to tylko moja mam takie potrafila zrobic, no czasami i teraz tesciowa
a moze powinnam![]()
![]()
wskazane by bylo, zaraz adres podamswoj
Chat pisze:A ja czekam na Marcie, ktora przywiezie mi grzybki z Polski, od MamyForum miau jest wielkie
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:A ja uwielbiam pierogi z miesem, takie domowe..ale to tylko moja mam takie potrafila zrobic, no czasami i teraz tesciowa
a moze powinnam![]()
![]()
specjalnie dla Ciebie zrobię

Chat pisze:Dzieki, Trawko. Ja juz widzialam przepisy z jajami (), ale juz dawno doszlam do wniosku, ze cos nie tak, ze moze ciasto twarde przez te jaja
Sprobuje Twojej metody
Super to forumI prawie wszyscy pisza: bez jajek!!!!!!
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:A ja uwielbiam pierogi z miesem, takie domowe..ale to tylko moja mam takie potrafila zrobic, no czasami i teraz tesciowa
a moze powinnam![]()
![]()
specjalnie dla Ciebie zrobię
O, i tym sposobem bede twoja fanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana, MB&Ofelia i 25 gości