Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Ja u psa na odbudowanie masy mięśniowej stosowałam HMB. Istnieje tez w wersji zwierzęcej, DOG-vital, ale ludzkie jest zdecydowanie tańsze. Skuteczne- sprawdzone na kondlach... Spytajcie weta o to też.
m_orsetti pisze:Boo- cieszę się, że zdecydowałaś się zabrać Gabrysię do siebie. Jeśli ktoś może pomóc tej kotce- to właśnie Ty. Ta radykalna zmiana w życiu tego zwierzątka to dla niego jakaś nadzieja. Trzymam kciuki.
Monika
Boo77 pisze:Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...
milenap pisze:Boo77 pisze:Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...
Boo77 dla Gabi to JEST wielka różnica na plus, a TZ-towi...może też kropleki Bacha?![]()
a tak poważnie, na pewno Ją pokocha szybciutko
Boo77 pisze:milenap pisze:Boo77 pisze:Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...
Boo77 dla Gabi to JEST wielka różnica na plus, a TZ-towi...może też kropleki Bacha?![]()
a tak poważnie, na pewno Ją pokocha szybciutko
A są kropelki Bacha na astmę?
aniaposz pisze:8O![]()
![]()
Jeden dzień mnie nie ma na forum, a tu taaaakie zmiany.Boo, co ja mogę powiedzieć... Cieszę się bardzo, bo Gabi nie mogła chyba trafić lepiej, a z drugiej strony... no... trzymam kciuki, żeby u Was wszystko w porządku było.
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Jeśli anioły chodzą po ziemi -to Ty Boo jesteś jednym z nich-niech los odpłaci Ci samym dobrem za to co zrobiłas dla Gabi![]()
Boo77 pisze:kropkaXL pisze:Jeśli anioły chodzą po ziemi -to Ty Boo jesteś jednym z nich-niech los odpłaci Ci samym dobrem za to co zrobiłas dla Gabi![]()
![]()
Dziękuję za tak miłe słowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Paula05, Silverblue i 94 gości