Bezwładna Gabrysia. W sobotę do domu, do Anki! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 08, 2008 11:46

Ja u psa na odbudowanie masy mięśniowej stosowałam HMB. Istnieje tez w wersji zwierzęcej, DOG-vital, ale ludzkie jest zdecydowanie tańsze. Skuteczne- sprawdzone na kondlach... Spytajcie weta o to też. :wink:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro paź 08, 2008 12:08

ulvhedinn pisze:Ja u psa na odbudowanie masy mięśniowej stosowałam HMB. Istnieje tez w wersji zwierzęcej, DOG-vital, ale ludzkie jest zdecydowanie tańsze. Skuteczne- sprawdzone na kondlach... Spytajcie weta o to też. :wink:

Rzuć mi swój adres eml na PW :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro paź 08, 2008 12:16

Boo- cieszę się, że zdecydowałaś się zabrać Gabrysię do siebie. Jeśli ktoś może pomóc tej kotce- to właśnie Ty. Ta radykalna zmiana w życiu tego zwierzątka to dla niego jakaś nadzieja. Trzymam kciuki.

Monika

m_orsetti

Od: Czw cze 01, 2006 12:51

Post » Śro paź 08, 2008 12:38

m_orsetti pisze:Boo- cieszę się, że zdecydowałaś się zabrać Gabrysię do siebie. Jeśli ktoś może pomóc tej kotce- to właśnie Ty. Ta radykalna zmiana w życiu tego zwierzątka to dla niego jakaś nadzieja. Trzymam kciuki.

Monika

Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...
Obrazek

Boo

Post » Śro paź 08, 2008 13:41

:D wszystko będzie dobrze, musi byc.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro paź 08, 2008 14:22

Boo77 pisze:Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...

Boo77 dla Gabi to JEST wielka różnica na plus, a TZ-towi...może też kropleki Bacha? :wink: :roll: a tak poważnie, na pewno Ją pokocha szybciutko :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro paź 08, 2008 14:27

milenap pisze:
Boo77 pisze:Mam nadzieję, że dla niej będzie to ogromna różnica na plus a moje życie osobiste nie rozpadnie się w drobny mak...

Boo77 dla Gabi to JEST wielka różnica na plus, a TZ-towi...może też kropleki Bacha? :wink: :roll: a tak poważnie, na pewno Ją pokocha szybciutko :D

A są kropelki Bacha na astmę? :(
Obrazek

Boo

Post » Śro paź 08, 2008 14:54

Boo77 pisze:
milenap pisze:

A są kropelki Bacha na astmę? :(

aaa... to TZ ma astme? to przepraszam, bo myslałam, ze poprostu nie jest jeszcze zachwycony nowym domownikiem

w takim razie duzo zdrowia dla TZ-ta, oby sie astma nie odzywała! :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro paź 08, 2008 16:21

8O 8O 8O
Jeden dzień mnie nie ma na forum, a tu taaaakie zmiany. 8O Boo, co ja mogę powiedzieć... Cieszę się bardzo, bo Gabi nie mogła chyba trafić lepiej, a z drugiej strony... no... trzymam kciuki, żeby u Was wszystko w porządku było.
:ok: :ok: :ok:

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Śro paź 08, 2008 18:49

aniaposz pisze:8O 8O 8O
Jeden dzień mnie nie ma na forum, a tu taaaakie zmiany. 8O Boo, co ja mogę powiedzieć... Cieszę się bardzo, bo Gabi nie mogła chyba trafić lepiej, a z drugiej strony... no... trzymam kciuki, żeby u Was wszystko w porządku było.
:ok: :ok: :ok:

Nie umiałam zrobić inaczej. Tłukłam się z tą sprawą od kiedy zobaczyłam Gabyś. Teraz mam nadzieję, że Grześ to przeżyje a zobowiązałam się sama sobie, że więcej już nic takie nie zrobię. Bo wiem, że nie mogę :(

Ulv, wysłałam maila.
Obrazek

Boo

Post » Śro paź 08, 2008 20:32

Jeśli anioły chodzą po ziemi -to Ty Boo jesteś jednym z nich-niech los odpłaci Ci samym dobrem za to co zrobiłas dla Gabi :aniolek: :1luvu:

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 08, 2008 20:37

kropkaXL pisze:Jeśli anioły chodzą po ziemi -to Ty Boo jesteś jednym z nich-niech los odpłaci Ci samym dobrem za to co zrobiłas dla Gabi :aniolek: :1luvu:

:oops:

Dziękuję za tak miłe słowa :)
Obrazek

Boo

Post » Śro paź 08, 2008 20:38

Mówię Ci, Boo, wszystko będzie dobrze. Musi być, bo takie cudne gesty dobroci muszą zostać wynagrodzone. :) To tak zwykle jest, że jak się na coś decydujemy mimo wszystko, bojąc się bardzo co będzie, to zwykle jest dobrze. :ok: Tak było z moją tymczaską - nie dość, że pierwsza w moim życiu, nie dość, że wredota, jakich mało, nie dość, że rzucała się na moje koty, to jeszcze się bałam, że nikt jej nie zechce, bo jest praktycznie nieadopcyjna. I co? Ano, ma teraz świetny dom u młodych odpowiedzialnych ludzi. :D

Zobaczysz, wszystko się wyprostuje. :)

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Śro paź 08, 2008 20:46

Boo77 pisze:
kropkaXL pisze:Jeśli anioły chodzą po ziemi -to Ty Boo jesteś jednym z nich-niech los odpłaci Ci samym dobrem za to co zrobiłas dla Gabi :aniolek: :1luvu:

:oops:

Dziękuję za tak miłe słowa :)

To szczera prawda i nie musisz się rumienić :lol: -wszyscy tu tak o Tobie myślą!!!

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 08, 2008 21:19

:D

A my powoli będziemy kłaść się spać. Ćwiczyłyśmy łapki i trochę łazikowałyśmy po domu. Dziwne te łapki niby sprawne a wcale nie :( Może ktoś mi coś podpowie jeśli chodzi o ćwiczenia. My ćwiczymy tak: najpierw masujemy łapy od paluszków i stópki w górę aż do udka. Masujemy i delikatnie rozprostowujemy łapę. Jak już jest wyprostowana i rozmasowana wtedy zaczynamy zginać i prostować 50 razy. I tak jedna łapa i później druga. Po dokładnym obmacaniu wychodzi mi, że Gabyś nie ma ani kawałka mięśnia w tych łapinach :( Jak jeszcze mogłabym z nią ćwiczyć żeby mięśnie wyrobić? Jak ćwiczyć łapkami?

Gabyś ma ogromny apetyt. Brzydko tak mówić ale ona dosłownie żre 8O Nawet mimo kataru! Wczoraj poszedł Felix, rano miski były puste i Felix i suche. W dzień Gourmet w sosie, po południu cała tacka Winstona! Pochłania dosłownie wszystko! Oby przybierała ciałka!

Po porannym wysikaniu Gabyś, postanowiłam na wieczór jej nie odsikiwać. Chcę by sama się wysiusiała. Ma postawioną już coś a'la kuwetkę :) Duży karton z niziutkim wejściem i żwirek. Choć mam wrażenie, że ona nie ma bladego pojęcia o tym, do czego służy kuweta :( No zobaczymy, mam nadzieję, że w końcu się wysiusia. Chyba szkoda wysikiwać "zdrowego" kota, który potrafi sam zrobić siusiu?
Czekam na sioo i qpala, wtedy trochę odetchnę.
Na razie jestem lekko wykończona :( Bardzo bym chciała, żeby się sama wysikała i wyqpała...
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]