Moderator: Estraven
kalair pisze:O!Nelly! I Estianek!![]()
![]()
Nelly,proszę się nie czepiać! Nosek jest częścią użytkową kota, i ma prawo być nieczysty!![]()
![]()
![]()
Buziaczki w tego słodziusiego kinoleczka!![]()
Mereth pisze:Dzień dobry![]()
Bo się jeszcze tu nie witałam![]()
:
Nelly pisze:kalair pisze:O!Nelly! I Estianek!![]()
![]()
Nelly,proszę się nie czepiać! Nosek jest częścią użytkową kota, i ma prawo być nieczysty!![]()
![]()
![]()
Buziaczki w tego słodziusiego kinoleczka!![]()
Dobrze mówisz ciociu kochana. Ja też tak uważam, a Duża mnie męczyw nosie mi dziabie, w oczach mi dziabie... ech... I dziekuję za buziola
![]()
Estian
kalair pisze:No bo widzisz Estianku, Duże są w pewnych sprawach niereformowalne, ale to właściwie dla Waszego dobra.![]()
Czekoladka pisze:Estianek, ale ty ważysz chłopie!![]()
Moja Ineska to gdzieś tak teraz waży powyżej 3 kg... A Ines to już roczek ma.
A to to nie kot tylko tygrys jakiś.
Nelly pisze:kalair pisze:No bo widzisz Estianku, Duże są w pewnych sprawach niereformowalne, ale to właściwie dla Waszego dobra.![]()
Tak mówisz ciociu? No może, może... Ale nie lubię, bardzo nie lubię. Ty nie wiesz ciociu jak ja nie lubię jak cokolwiek (poza miziankami) ze mną robią i jak potrafię się wykręcać, bronić. I dawna mama, podpowiedziła Dużej, żeby.... mnie trzymała wtedy za skórę na karkuwyobrażasz sobie ciociu??? No i wiszę jak taki nieborak, a Duża męczyyyy
![]()
kalair pisze:[Estianku, trudno mi sobie wyobrazić, bo nikt mnie zaskórę na karku nie trzymał, ale Kretki chyba zanją to uczucie!![]()
![]()
Buziaczki na pocieszenie, mizianki też!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 919 gości