MBBA - BLANKA 2 lata z nami!!!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 16, 2009 15:31

Żyję! Pracuję dzielnie. Tylko głos mam bardzo dziwny. W sumie to poza ciągłym kaszlem nic mi nie dolega. W nocy długo się męczyłam, zanim wreszcie zasnęłam. Jednak dziś kupiłam leki i wierzę, że dobrze będzie! To Figunia już roczek ma? Kurcze jak ten czas leci!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 16, 2009 21:08

Oh Agus, jaka ja jestem nie dobra Mamusia... Pomylilam sie z data. Figusia miala 08.06. juz urodzinki a ja bylam pewna, ze to 18. :!: :oops: Jutro dostanie smakolyki. Dzis sie za duzo najadla i biega teraz z Emilem.

Jak sie pakowalas probowali Twoje futerka tez wejsc do torby? Bynajmiej Emil to zawsze probuje. Zwlaszcza w torbe na trening... To jest dla nich zawsze jak wyjazd ;-)

No nic, zycze Ci mocnego glosu i dobrego zdrowka!!! Spij dobrze.

Pa D.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 17, 2009 15:10

Kuruję się 8) Syropek obrzydliwy mam.
Spakować futra dały mi się w spokoju. Blanka śpi ze mną codziennie!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro cze 17, 2009 16:23

SecretFire :!:
Przyszła paczka!!

Bazarki będę wystawiać pod koniec miesiąca 8)

Te malutkie łakocie to na pożarcie są? :wink:

Sukienka jest obłędna i oczywiście jest już moja :D W UK kupiłam sobie leginsy, więc będzie super pasować!
Jedna świeczuszka się potłukła, ale to nic. Zapalę sobie bez szkiełka, a na bazarek będzie ta druga.

Sprawdziłam kieszeń w torebce, ale nie włożyłaś tam dolarów :twisted: O Ty niedobra :lol: :lol: :lol:

Wielkie dzięki!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro cze 17, 2009 21:15

Super Agus, myslalam ze dluzej bedzie potrzebowala. Szkoda, ze sie potluklo, mialo byc w jednej licytacji :-( Trudno.

Nie kupuje nic innego slotkiego, dlatego nie mialam nic do wlozenia. Zjedz sobie ze smakiem. A jak ci sie kiereja znudzi, to daj tez na bazarek. Za szkoda, zeby w szafie wisiala a jest calkiem nowka.

Dobranoc, jestem padnieta i chyba tez cos sie przeziebilam.

SecretFire

Post » Czw cze 18, 2009 9:51

Jeszcze cos. Od torebki mam originalne zdjecie super wyswietlone, zeby mozna lepiej obejrzec. Do tej pory zrobilam lepsze ceny jak mialam dobre zdjecia, a nasze panie maja widziec, jaka super nowa torebke moga kupic. Wszystko dla biednych futerek!

A co do dolcow, to wiesz dokladnie, ze u mnie tez sie nie przelewa. Na koncu pieniedzy mam jeszcze wystarczajaco miesiaca. Jak zawsze...
Akurat w pracy rozmawialismy o tym jak dojsc do kasy nie tracac szacunku przed samym soba. Niestety jeszcze nic nam nie wpadlo do glowy.

SecretFire

Post » Czw cze 18, 2009 10:19

100lat dla pięknoty :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 18, 2009 10:32

Jak to dla Figusi, to bardzo dziekuje Dorcia :-)

Podaj na PW twojego mailer, to wysle zdjecia.

SecretFire

Post » Czw cze 18, 2009 13:50

Secret fajnie to napisałaś: na końcu pieniędzy mam jeszcze wystarczająco miesiąca!! Toż to święta prawda jest! Zdjęcie torebki możesz mi na maila przysłać. Bazarki będę robić pod koniec miesiąca, bo po dwudziestym to wszyscy finansowo ledwo zipią!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 18, 2009 14:04

Po 20.?!?!?!?! :-( Ja jakos nie moge na zielona galazke wejsc. Ledwo dostane na konto jest juz zaplanowane i to juz 10. :placz: To auto, to Wet, to raty studenckiego kredytu, to cos innego. I tak sie zawsze snuje.

Czemu fortuna do nas nie chce zapukac? Jak moja kolezanka zawsze mowi: "Niektorzy przychodza na swiat jako ksiezniczki, niektorzy jako kopciuszek." No i my niestety nalezymy do kopicuszkow...

Wiem, nie ma co narzekac. Do zjedzenia mam, ale mi to na nerwy wchodzi, ze musze wiecznie kazdy grosik obracac i trzy razy.

SecretFire

Post » Czw cze 18, 2009 14:08

No w Polsce to tak zawsze było, jest i będzie:
wypłata dziesiątego, a od dwudziestego to już zaciskanie pasa na maksa. Sama to dobrze znam. Też mam wypłatę dziesiątego...
Ale pomyśl Doro... Gdyby tak powydawać w cholerę te koty :smokin:

:smiech3: :smiech3: :smiech3: Od razu żyło by się lżej 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 18, 2009 14:23

villemo5 pisze:No w Polsce to tak zawsze było, jest i będzie:
wypłata dziesiątego, a od dwudziestego to już zaciskanie pasa na maksa. Sama to dobrze znam. Też mam wypłatę dziesiątego...
Ale pomyśl Doro... Gdyby tak powydawać w cholerę te koty :smokin:

:smiech3: :smiech3: :smiech3: Od razu żyło by się lżej 8)

Chyba się zastanowię nad tym.
Tyko wydać osiem kotów w tym dwie białaczkowe?

Ale by było fajnie, nic tylko pistolet i sobie w łeb. :lol:

Bo bez kotów to nie życie!

A ja mam dwa razy w miesiącu pieniądze. 8)
10 i koniec miesiąca. 8)
Proszę mi nie zazdrościć, to są marne grosze, ale są. 8)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw cze 18, 2009 14:43

Moj szef tez dwa razy wyplaca. Zaliczke i potem normalne, ale ja tego nie zrobilam, bo na rachunki by ni starczylo.
Sam prad i gas place 70 Euro :-(

Wydac moje futerka??? Nigdy w zyciu! 8O Przymiezam sie przeciez do pingwinka, albo taki fajny szylkrecik... OOOOOOjjjjejjj, ja chyba jestem chora w glowie... Ale gdzie sie dwa najedza, to i jeszcze jeden sie zmiesci. Moja babcia mowila nie raz (slabe tlumaczenie z niemca): 5-ciu jest zaproszonych, ale 10 przyszlo. Dolej wody do zupy i wszystkich rowno przywitaj!!!

SecretFire

Post » Czw cze 18, 2009 14:57

SecretFire pisze:Moja babcia mowila nie raz (slabe tlumaczenie z niemca): 5-ciu jest zaproszonych, ale 10 przyszlo. Dolej wody do zupy i wszystkich rowno przywitaj!!!

Tego nie mogła mówić nasza wspólna Babcia 8O
Wnioskuję zatem, że to Twoja Babcia Helcia miała takie życiowe patenty :wink:

A ja swoich pasożytów też bym nie wydała, za nic na świecie i nikomu!! Ale ponarzekać czasem można. Secret wieczorem wkleję fajne foto z dedykacją dla Ciebie! 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 18, 2009 15:04

:oops: Zasluzylam na dedykacje? Ohhh

Tak, to byla Babcia Helcia. Duzo sie od nich obuch nauczylam i bardzo czesto wspominam. Ich usmiech i czulosc zawsze nosze w sercu.

Dobrze, ze szefa juz nie ma, bo znowu wlocze sie na watkach i placze jak glupia, ze tyle bolu jest w kocim swiecie...
Moonlight jest przepieknym pingwinkiem Kasia!

Co trzeba zrobic, albo czym sie zaslurzyc, zeby sie dolaczyc do clanu czarownic? Mi sie nie tylko podobaja te fruwajace wiedzmy :-) Na nie sobie trzeby ale zasluzyc.

SecretFire

[poprzednia][następna]