Hop, koteczku!
A przy okazji (przypadkiem tu trafilam):
http://www.afn.pl/wiadomosci.htm
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Widziałam Meo!!! Ale tylko przez 3 sekundy, bo jak mnie zobaczył, to uciekł Agnieszce z rąk, poleciał kocim truchtem czym prędzej do łazienki i schował się pod wannę. Zobaczyłam tylko przez chwilkę śliczne pysio, lekko skośne oczy, ogólnie więcej kota, więcej futra. Fotnąć bym nie zdążyła w żaden sposób
. Myślałam, że jakiegoś buziaka dostanę czy coś
![]()
, a tu "wielka ucieczka". Czy ja aż taka straszna jestem, czy co?????
...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Widziałam Meo!!! Ale tylko przez 3 sekundy, bo jak mnie zobaczył, to uciekł Agnieszce z rąk, poleciał kocim truchtem czym prędzej do łazienki i schował się pod wannę. Zobaczyłam tylko przez chwilkę śliczne pysio, lekko skośne oczy, ogólnie więcej kota, więcej futra. Fotnąć bym nie zdążyła w żaden sposób
![]()
...
No
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Widziałam Meo!!! Ale tylko przez 3 sekundy, bo jak mnie zobaczył, to uciekł Agnieszce z rąk, poleciał kocim truchtem czym prędzej do łazienki i schował się pod wannę. Zobaczyłam tylko przez chwilkę śliczne pysio, lekko skośne oczy, ogólnie więcej kota, więcej futra. Fotnąć bym nie zdążyła w żaden sposób
![]()
...
No
Oszszszsz Ty maupo jedna, wredna....
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Widziałam Meo!!! Ale tylko przez 3 sekundy, bo jak mnie zobaczył, to uciekł Agnieszce z rąk, poleciał kocim truchtem czym prędzej do łazienki i schował się pod wannę. Zobaczyłam tylko przez chwilkę śliczne pysio, lekko skośne oczy, ogólnie więcej kota, więcej futra. Fotnąć bym nie zdążyła w żaden sposób
![]()
...
No
Oszszszsz Ty maupo jedna, wredna....
jo tyż Cię kochom
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1165 gości