Tak trzymac!
Biedne Starszaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:A gdzie sa te foty, hę?
Femka pisze:Jeszcze chciałam troszkę sentymentalnie.
Dzisiaj w Łodzi jest piękny dzień. Wstałam rano, powitało mnie słoneczko. Jakoś tak z wielką radością dałam Szczypiorom jeść (wyjątkowo dzisiaj bez trutki) i szybko wyszykowałam się do wyjazdu do zarazków. Kiedy jechałam sobie samochodem do pracy bardzo się cieszyłam, że zaraz maleńtasy nakarmię i spotkam się z Wami. Byłam pewna, że będzie już wiele postów od wczoraj: miłych i ciepłych powitań, upierdliwa pobudka Doroty, wszystkie dzieńdoberki.
To wielka radośc, że Was mamy: ja i Szczypiory. Wielka radość, że mimo wielu obowiązków i bardzo wielu wątków, chce Wam się codziennie tu zajrzeć choćby tylko, żeby się przywitać, pochwalić się urodzinami albo pożalić na ból głowy.
Ale żeby nie było za słodko:
WĄTKU MI NIE ZAŚMIECAĆ, ZOŁZY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adrianapl pisze:Femka pisze:Jeszcze chciałam troszkę sentymentalnie.
Dzisiaj w Łodzi jest piękny dzień. Wstałam rano, powitało mnie słoneczko. Jakoś tak z wielką radością dałam Szczypiorom jeść (wyjątkowo dzisiaj bez trutki) i szybko wyszykowałam się do wyjazdu do zarazków. Kiedy jechałam sobie samochodem do pracy bardzo się cieszyłam, że zaraz maleńtasy nakarmię i spotkam się z Wami. Byłam pewna, że będzie już wiele postów od wczoraj: miłych i ciepłych powitań, upierdliwa pobudka Doroty, wszystkie dzieńdoberki.
To wielka radośc, że Was mamy: ja i Szczypiory. Wielka radość, że mimo wielu obowiązków i bardzo wielu wątków, chce Wam się codziennie tu zajrzeć choćby tylko, żeby się przywitać, pochwalić się urodzinami albo pożalić na ból głowy.
Ale żeby nie było za słodko:
WĄTKU MI NIE ZAŚMIECAĆ, ZOŁZY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femko....
zosia&ziemowit pisze:Tobie też Femuś słoneczne Dzień Dobry !Femka pisze:WĄTKU MI NIE ZAŚMIECAĆ, ZOŁZY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Dzień dobry pozostałym Koleżankom Zołzom
skaskaNH pisze:Femka...![]()
![]()
A w ogole - kto Ci watek zasmieca, hę?Kazdy tu z sercem na dloni przyłazi, swoje przemyslenia wpisuje, a tu masz babo- jakies pomowienia o zasmiecanie
zosia&ziemowit pisze:Oj Dziewczyny![]()
![]()
Przeca wiadomo, iż my To
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości