Przepytalem Bolka na temat kielkow.
On jest stary i madry.
Okazalo sie, ze moja Duza tez kiedys hodowala kielki

To byl slonecznik, fasolka mun, sezam i cos tam jeszcze.
Czy żaby maja najpierw kielki Boluś nie wiedzial...
Mruczus
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze: Dziecko ma bujną czuprynkę...i bardzo ładne oczy, czy mówisz mu czasem, że dziewczyny się będą kochać w takich oczyskach? Jak ja mówię o tym Michałowi, to on: Mamo, nie gadaj takich głupot...
kothka pisze:izaA pisze: I jeszcze słówko komentarza do Sarabki...ona na każdym zdjęciu wychodzi jakby taka nieuczesana
Ona nie ma czasu się czesaćZa dużo do zbrojenia jeszcze jej zostało
czarna.wdowa pisze:O zgrozo nigdzie nie znaleziono suszonej rybki którą w weekend Sarabka zwinęła Frankowi z miski
zjeść jej pewnie nie zjadłapodejrzewam że za kilka dni odnajdziemy ją po zapachu
kasia essen pisze:ojj ale masz wesoło w domu,zazdroszcze ciu mnie jakos cicho i spokojnie,raz po raz ktorys ziewa i przewraca sie na drugi bok,
kothka pisze:kasia essen pisze:ojj ale masz wesoło w domu,zazdroszcze ciu mnie jakos cicho i spokojnie,raz po raz ktorys ziewa i przewraca sie na drugi bok,
Kasiu, spraw sobie małego kociaka, a od razu przestaniesz się nudzićU mnie wlasnie odchodzi obgryzanie telewizora, moja ręka wygląda jakbym się pocięła
A jak masz dwa takie jak czarna.wdowa to dopiero nie mozna sięnudzic
kussad pisze:A co powiedziałybyście na widok ogromnego statecznego kocura, który podskaiwał w łazience i skakał co chwilę na ręcznik?
kussad pisze:A co powiedziałybyście na widok ogromnego statecznego kocura, który podskaiwał w łazience i skakał co chwilę na ręcznik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1412 gości