Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:W takie upały to przecież własnie mokra karma powinna smakować. A tu odwrotnie. I zrozum tu kocią logikę
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:W takie upały to przecież własnie mokra karma powinna smakować. A tu odwrotnie. I zrozum tu kocią logikę
Daisy po przemyśleniu i podstawieniu miseczki pod nosek w miejscu gdzie leżała, zdecydowała się łaskawie zjeść. Ufff
Gosiagosia pisze:Jakie suche karmy polecacie, kupiłam Purizon dla Zuzi kitten a dla Pusi sterylized. Obie chętnie jedzą ale to tak tyłko do pochrupania nie jako posiłek.
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:Jakie suche karmy polecacie, kupiłam Purizon dla Zuzi kitten a dla Pusi sterylized. Obie chętnie jedzą ale to tak tyłko do pochrupania nie jako posiłek.
Zależy, co chcesz. Czy to, żeby koty jadły? Jeśli tak to polecam Joserę Catelux. Mam 14 (czternaście) różnych karm suchych - wszystkie bezzbożowe i ... tylko w/w Josera jest zawsze na topie. Karma ze średniej półki ale, dzięki niej, mój największy dzikus (Mumiś) potrafi wskoczyć na kanapę w poszukiwaniu smakołyków. Jest to pierwsza karma, która jeszcze się nie znudziła mojemu niejadkowi, Dropsowi od ponad pół roku. Wszystkie moje koty ją lubią. Dodatkową korzyścią jest jest to, że łakomczuch przezwycięża swój strach i potrafi - z łakomstwa?- zlekceważyć nagonki innego domownika (czytaj - Maćka albo Dropsa)
.
Purizon, na początku był hitem ale po 3 miesiącach już ... nie jest![]()
Duża Dropsa.
PS.: jeśli Josera to TYLKO Catelux![]()
Drops.
mir.ka pisze:Koty dzisiaj dostały trochę surowizny, choć to nie było całkiem surowe, bo przelane wrzątkiem. Bardzo dawno nic takiego im nie dawałam, bo one za bardzo nie mogą takiego mięsa jeść, a ponadto do mięsnego mam daleko, dzisiaj byłam po przyprawy i akurat były podroby to kupiłam po 2 szt wątróbki drobiowej i żołądków. Tofik nie mógł się doczekać, aż dostanie, usiłował wyciągnąć mi z woreczka, Elenka też się niecierpliwiła, że się guzdrzę, zamiast szybko im dać. Zjadły z apetytem, Rudzia też dostała pół wątróbki, bo żołądków by nie ugryzła. Tylko Daisy patrzyła zniesmaczona, bo jak można takie coś jeść.
Moli25 pisze::1luvu:![]()
![]()
mir.ka pisze:Moli25 pisze::1luvu:![]()
![]()
A któż to nas odwiedził![]()
![]()
![]()
![]()
co tam u Was słychać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 46 gości