Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Ja bym to zdjęcie widziała w kalendarzutak mi się zamarzyło...
SabaS pisze:ale super wieścito czekamy na relacje jak się wiedzie czarnuszkom
![]()
a mała Bastet już ma zadatki na super ciocię nianie dla kolejnych maluszków. Duża Bastet to była bardzo dobra decyzja, żeby ją zostawić
jest przekochana, i te oczęta...piękna jest
Bastet pisze:SabaS pisze:Ja bym to zdjęcie widziała w kalendarzutak mi się zamarzyło...
A które? Bastet z maluchami?
Bastet pisze:Kochane...! Fajnie, że poprowadziłyście troszkę ten wątek za mnie. Tak. Zaniedbałam go od czasu pięciu kotków, to prawda... Poprawię się - obiecuję.
Czasem ciężko znaleźć czas i na Facebooka i na miau przy pracy i dodatkowo opiece nad piątką maluchów.. Wybaczycie mi...?![]()
Ale tak. Zostały już 3. Czarnulki dziewczynki pojechały do siebie wczoraj. Zgłosili się baaardzo fajni państwo! Po prostu fantastyczni! Troszkę po znajomości też. Bo ta Pani jest znajomą szefowej fundacji Pręgowane i Skrzydlate. Robi rysunki i grafiki dla niej.
Ci Państwo mieli wcześniej dwie czarne koteczki. Jedna dożyła 18 lat, a druga niestety w wieku 3 lat odeszła na nerki. I jak zobaczyli moje dziewczynki czarniutkie, dwie - siostry - to po prostu się zakochali całkowicie!
Balkon osiatkowany profesjonalnie. Drapaki po sufit. Jedzonko tylko mokre, bo nauczyli się na przykładzie tej kici z nerkami, że wysokomięsne mokre jest najzdrowsze. A przede wszystkim mają ogromne serce dla zwierząt. Wspaniali ludzie. Mieli też wcześniej kotki na tymczas, wykarmione butelką. Tym razem chcieli być po tej stronie adoptujących. No i mają spore doświadczenie.
A Psot i Figiel mają rezerwację! Mają iść do domku 14 listopada.
jolabuk5 pisze:Ufff, cudne te buraski i Ty z nimi teżOby trafili tak samo dobrze, jak dziewczynki. A kto jeszcze zostaje?
Dyktatura pisze:jolabuk5 pisze:Ufff, cudne te buraski i Ty z nimi teżOby trafili tak samo dobrze, jak dziewczynki. A kto jeszcze zostaje?
To zostanie Greps, ale wierzę że też szybciutko trafi do swojego domku.
Bastet pisze:Dyktatura pisze:jolabuk5 pisze:Ufff, cudne te buraski i Ty z nimi teżOby trafili tak samo dobrze, jak dziewczynki. A kto jeszcze zostaje?
To zostanie Greps, ale wierzę że też szybciutko trafi do swojego domku.
Tak. Jeszcze Grepsik. Ale Greps coś ma brzuszkowe kłopoty. Zanim go ogłoszę, muszę mu ten brzuszek unormować. Biegunki ma...muszę kupkę dać do badania.
Tymczasem wieści z Domku Orfiego:
Orfi kocha ogromnie swój wielki drapak i bardzo chętnie się na nim bawi. Za to wędkę wybebesza w przeciągu tygodnia
Wszyscy - i ludzie, i kot - są bardzo zadowoleni ze swojego towarzystwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości