barbarados pisze:Wysle ci zdjecie opakowania bo jescze pisze z telefonu .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:barbarados pisze:Niektorzy wiedza , niektorzy nie . Ostatnio mieslismy problem z sikaczami. Sikacze laly na mojego chlopa . Szedl spac i budzil sie obsikany . Jakis czas byl spokoj , potem problem powrocil a nawet wrosl . Efekt : nie mielismy pod czym spac . Szukalam sikacza , zeby czym pedzej zaniesc do weta na badania i przyczyny . Sikacza nie znalazlam , znalazlam przyczyne .
Moj chyba zaraz byly chlop ( z racji swoich genialnych pomyslow ) kupil jakjegos pachnucha z feromonami , ktore to feromony mialy rzucic mnie nakolana . Mnie i wszysktie okoliczne laski . U mnie zapach ten powodowal irytacje a kocy zaczely lac na niego i jego posciel . O okolicznych laskach nie wiem nic ale teraz bojesie inwazji kotow![]()
![]()
a co to było?![]()
napisz, gdyby któremu z naszych chłopów przyszło do głowy kupic takie coś to go ostrzeżemy ,że po tym koty będą sikać na niego![]()
albo i nie ostrzeżemy....tylko wyniesiemy się spać w inne miejsce
klaudiafj pisze:Taak
Dyktatura pisze:barbarados pisze:Wysle ci zdjecie opakowania bo jescze pisze z telefonu .
My też jesteśmy ciekawi co tak pięknie pachnie
barbarados pisze:Niektorzy wiedza , niektorzy nie . Ostatnio mieslismy problem z sikaczami. Sikacze laly na mojego chlopa . Szedl spac i budzil sie obsikany . Jakis czas byl spokoj , potem problem powrocil a nawet wrosl . Efekt : nie mielismy pod czym spac . Szukalam sikacza , zeby czym pedzej zaniesc do weta na badania i przyczyny . Sikacza nie znalazlam , znalazlam przyczyne .
Moj chyba zaraz byly chlop ( z racji swoich genialnych pomyslow ) kupil jakjegos pachnucha z feromonami , ktore to feromony mialy rzucic mnie nakolana . Mnie i wszysktie okoliczne laski . U mnie zapach ten powodowal irytacje a kocy zaczely lac na niego i jego posciel . O okolicznych laskach nie wiem nic ale teraz bojesie inwazji kotow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Mam nadzieje ze poprawilam wam cjumot na majowke![]()
Dokladnie![]()
Gosiagosia pisze:barbarados pisze:Mam nadzieje ze poprawilam wam cjumot na majowke![]()
Dokladnie![]()
Humor mi poprawilas aż jestem cuekawa co to za perfumy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek, pibon i 22 gości