Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Zaraz się szykuję i lecę do szpitala. Muszę tylko wejść po drodze do rodziców po jeden lek który wczoraj przez to zamieszanie nie wzięłyśmy.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zaraz się szykuję i lecę do szpitala. Muszę tylko wejść po drodze do rodziców po jeden lek który wczoraj przez to zamieszanie nie wzięłyśmy.
napisz zaraz jak wrócisz
i pozdrów Tatę

dla Taty zdrowia

Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Wczoraj padłam. Jednak ze spaniem kiepsko bo cały czas boli mnie noga. Szarpiący ból w ranie i kujący ból w całej łydce a przy dotyku mam wrażenie jakbym miała poparzoną skórę choć nie mam ale piecze przy dotyku. Może to tak naprawdę mnie nie boli tylko taki ból empatyczny bo to też prawa noga jak u taty ?
Dziś na obchodzie lekarz mu po naciskał to kolano i tatę zaczęło bardzo boleć. Ma jeszcze mieć zrobione nakłuwanie kolana i dziś wraca do domu.Lekarz powiedział że będzie mógł chodzić w gipsie tylko na sztywnej nodze. Dobre i to bo w domu chociaż o kulach będzie mógł np. iść do łazienki a to już dużo.
Mama zaraz jedzie z ciuchami do szpitala a ja idę do nich przygotować mieszkanie i jakiś obiad na jego przybycie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości