Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 07, 2015 20:53 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

mir.ka pisze:ja mam przed wejściem do domu taki dzwonek...z kotem :wink:

Obrazek

Wszystko piękne!! A to rude futrzaste najpiękniejsze :1luvu:
Naprawdę super te dzwonki. Zdalby się do budzenia małżonka na śniadanie :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 07, 2015 21:20 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Obrazek

a jak się dzwoni? ciągnie się kota za ogon? :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 07, 2015 21:33 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

agusialublin pisze:

Obrazek

a jak się dzwoni? ciągnie się kota za ogon? :mrgreen: :mrgreen:

kot to tylko czasami tam przebywa, choć ostatnio to częściej jest to całe rude za drzwiami :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 07, 2015 21:35 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Moli25 pisze:

Obrazek

Wszystko piękne!! A to rude futrzaste najpiękniejsze :1luvu:
Naprawdę super te dzwonki. Zdalby się do budzenia małżonka na śniadanie :lol:

ten dzwonek był kupiony w Leroy Merlin za 15 zł, pytałam męża bo ja nie pamiętałam skąd go mamy :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lut 08, 2015 9:51 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lut 08, 2015 9:53 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzień dobry Klaudia :D
Wyspaliscie się?
Obrazek

Moli25

Post » Nie lut 08, 2015 11:19 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej:)
Wyspałyśmy :) Ale za oknem biało 8O Kotki już też wstały, Kitek wyjec wył cały ranek, a dostała jeść i jadła sporo - ciekawe że to wycie kończy się, kiedy wstaje. Czas spojrzeć prawdzie w oczy - córka płacze za mamą :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 08, 2015 11:21 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

u mnie też piękna zima :D
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 08, 2015 12:18 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Pofotografowałam wczoraj trochę zimę :) Bardzo lubię zimę, jest super malownicza. Tak naprawdę wiosna, lato są niemal identyczne i jesień też, wszędzie piękne słońce itd a tylko zima ma w sobie coś magicznego, coś innego zupełnie - w zeszłym roku nie mieliśmy okazji za wiele się poprzyglądać zimie, więc teraz robię zdjęcia na zapas, jakby tak zima miała nie wrócić :)

Obrazek

Wczoraj też wdrapałam się na jedną górkę i oczom moim ukazało się tysiące takich górek 8O Normalnie planeta górek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

A tu ślę pozdrowienia z Bytomia :) Szyb Krystyna - jednej z najsławniejszych obiektów w Bytomiu:
Obrazek
Na mojej stronie na fb https://www.facebook.com/faferekjaworska?ref=hl pojawiło się kilka zdj b&w Bytomia :)

A tu Kicie-Micie bawiły się wczoraj :)
Obrazek

A tu Marysia śpi, na plecach 8O
Obrazek

Tyle na dziś łobrazów :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 08, 2015 12:20 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Piękna zima uchwycona na Twoich zdjęciach :D
Kiciunie :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lut 08, 2015 14:08 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Pofotografowałam wczoraj trochę zimę :) Bardzo lubię zimę, jest super malownicza. Tak naprawdę wiosna, lato są niemal identyczne i jesień też, wszędzie piękne słońce itd a tylko zima ma w sobie coś magicznego, coś innego zupełnie - w zeszłym roku nie mieliśmy okazji za wiele się poprzyglądać zimie, więc teraz robię zdjęcia na zapas, jakby tak zima miała nie wrócić :)

Obrazek

Wczoraj też wdrapałam się na jedną górkę i oczom moim ukazało się tysiące takich górek 8O Normalnie planeta górek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

A tu ślę pozdrowienia z Bytomia :) Szyb Krystyna - jednej z najsławniejszych obiektów w Bytomiu:
Obrazek
Na mojej stronie na fb https://www.facebook.com/faferekjaworska?ref=hl pojawiło się kilka zdj b&w Bytomia :)

A tu Kicie-Micie bawiły się wczoraj :)
Obrazek

A tu Marysia śpi, na plecach 8O
Obrazek

Tyle na dziś łobrazów :D

buuuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
dlaczego tak mało :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 08, 2015 14:17 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cześć Klaudia :D

Pięknie uchwycone zima, taka zimę to kocham :1luvu: wygląda slicznie :1luvu:

Kitusia, Marysia :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie lut 08, 2015 17:17 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Heja dziewczynki !! Klaudia :D :1luvu:
Foteczki urokliwe!!!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 08, 2015 19:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: musiało wiać skoro takie śliczne górki się uformowały

Kotki wspaniałe :1luvu: Kitusia I love You serduszko moje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Moli25

Post » Nie lut 08, 2015 20:03 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

A gdzież nam zniknęła Klaudia??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]