jak nastrój dzisiaj?
u nas jest okropnie za oknem, ale przynajmniej mniejszy wiatr niz wczoraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Hej Ewcia
Czy nastrój choć troszkę lepszy?.
Mam nadzieję,że tak
mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
jak nastrój dzisiaj?
u nas jest okropnie za oknem, ale przynajmniej mniejszy wiatr niz wczoraj, po pięknej zimie ani śladu
Sihaja pisze:Cześć
Ja tez nie wiem...
puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
klienci....zapatrzeni na czubek własnego nosa, sprzedawca to zwykły robot, zawsze musi się podporządkować Panu
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
jak nastrój dzisiaj?
u nas jest okropnie za oknem, ale przynajmniej mniejszy wiatr niz wczoraj, po pięknej zimie ani śladu
Witaj Mireczko!![]()
Jeszcze nie wiem ale wczoraj była tragedia. Był moment że nie wytrzymałam i popłakałam się z nerw.
Już pomijam ludzi co to pretensje mają do wszystkich i o wszystko nawet o to ze garbaty ma proste dzieciWkurzyły mnie moje koleżanki.
Koleżanka nr 1 - A. którą zmieniałam zostawiła mi sajgon totalny, w część towaru nawet nie włożyła cen, i znów było ułożone nie zgodnie z planogramem.Zostawiła mi ryby mrożone do zafoliowania i ometkowania i kości do porąbania i o 14 zabrała się bo ona się na busa spieszy.
Koleżanka nr 2 - E. podrzuciła mi kapustę do przecięcia i przychodziła po nią z 3 godz.
Koleżanka nr 3 - A. prosiłam kilka razy żeby zabrały ode mnie ryby które udało mi sie spakować między klientami i wrzuciły do zamrażarki ale słyszałam tylko zaraz.
Kolejna kolezanka K. miała mnie zmienić abym mogła iść na przerwę . Poszła sama a potem oświadczyła że nie może bo musi zmienić tą na kasie.
Było mi już stanowczo za dużo
Ewa L. pisze:puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
klienci....zapatrzeni na czubek własnego nosa, sprzedawca to zwykły robot, zawsze musi się podporządkować Panu
Cześć Basiu!![]()
Wczoraj mnie babsko rozwaliło.![]()
Mamy promocję na makrelę wędzoną po 11,50 zł za kg i łopatkę wieprzową po 9,99 zł za kg. Przyszło babsko po 18 i łopatki chciała a już nie było. Focha strzeliła takiego że szok i kazała sobie wezwać kierownika bo ona skargę będzie na mnie składać że ona przyszła po łopatke a ja jej nie chcę sprzedać bo nie mam.![]()
Po prostu rece i cycki mi opadły.
Ewa L. pisze:Spojrzałam właśnie w okno i sie z letka wystraszyłamTakich brudnych szyb to dawno nie miałam
![]()
Wprawdzie na święta nie myłam i całe szczęście bo moja mama myła i jej wyglądały gorzej niż moje![]()
Ale przez te ostatnie kilka dni u nas tak leje i wieje że zachlapało mi totalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości